Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EI SUNT MOŞTENITORII celor mai mari afaceri de familie din România

Wednesday, 29 October 2014, 10:45 Sursă: REALITATEA.NET

Primii succesori ai marilor antreprenori români vor avea o misiune tot mai dificilă, având în vedere că trebuie să conducă companii sau divizii ale unor afaceri româneşti  într-o economie dominată de investitori străini, în care puterea de cumpărare a populaţiei este încă la cote minime, scrie Ziarul Financiar.

.Alexandra Copos de Prada, fiica omului de afaceri George Copos, a preluat funcţiile de CEO şi preşedinte al lanţului de cofetării Ana Pan în august anul trecut, iar din luna martie a acestui an conduce şi Ana Hotels, companie care administrează mai multe hoteluri din ţară (printre care se află şi Athénée Palace Hilton din Capitală).

Absolventă a universităţii americane Princeton şi a unui masterat în administraţie publică la Harvard University John F. Kennedy School of Government, în 2013 Alexandra Copos a finalizat cursurile unui program de MBA specializat în antreprenoriat, oferit de una dintre cele mai bune şcoli de afaceri din lume - Wharton, University of Pennsylvania. Mai multe aici


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL