Dinamo vs Poli Timișoara, în Supercupa României la handbal masculin

Friday, 19 July 2019, 18:07, Sursă: REALITATEA.NET

Supercupa României la handbal masculin se va disputa la Brașov, pe 25 august

Adaugă părerea ta

Supercupa României la handbal masculin se va disputa la Brașov, pe 25 august, între campioana României-Dinamo București și căștigatoarea Cupei României-Poli Timișoara. Ora de disputare a meciului și modul în care se vor putea achiziționa biletele reprezintă detalii care vor fi stabilite ulterior.

Între timp, Dinamo s-a reunit pentru noul sezon. Campionii s-au reunit la sala Dinamo, sub comanda antrenorilor Ștefan Constantin și Sebastian Bota. Kinetoterapeut va fi în noul sezon Alexandru Stancu. Pe linie de pregătire fizică, dar și de prevenție și nutriție, echipa va beneficia de expertiza unui specialist spaniol, Juan Castellano.
La reunire s-au prezentat 14 jucători. Au lipsit Juan Nantes Campos (inter stânga - aflat în pregătiri cu naționala Braziliei pentru participarea la Jocurile Pan Americane), Amine Bannour și Mohamed Shebib (pivot), ambii cu formalități legate de viză. Săptămâna aceasta, managementul echipei va definitiva și ultimul transfer - un inter dreapta.
Au fost prezenți la reunire: portari - Makrem Missaoui, Saeid Heidarirad, Alin Constantinescu, extreme stânga - Nicu Negru, Mihai Dima, Alexandru Asoltanei (revenit după doi ani la Dinamo), interi stânga - Ante Kuduz, Călin Hossu (nou venit), Centri - Kamel Alouini, Ștefan Vujic (nou venit), extreme dreapta - Răzvan Gavriloaia, Muhamed Zulfic
Pivoți: Dan Savenco și Alireza Mousavi.

Și handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara s-au reunit pentru a pregăti viitorul sezon competițional. Primul lor gând se îndreaptă către supercupă. 20 de jucători au fost prezenți, dar doi dintre ei nu s-au echipat de antrenament din motive medicale.

„Încă nu am avut discuția de start, mai sunt ceva probleme, dar avem promisiuni că se rezolvă. Ne dorim să facem o pregătire foarte bună și să jucăm meciurile de pregătire cât mai bine, pentru că ne așteaptă un campionat foarte greu. Începutul e deja contra campioanei! Sperăm să fim în formă maximă și, de ce nu, să aducem un nou trofeu la Timișoara (n.r. Supercupa României)!”, a declarat căpitanul Cristian Fenici înaintea primului antrenament pentru un ziar local.