Dacă plănuiești să instalezi Windows 10, trebuie să știi aceste scurtături de taste neapărat!

Thursday, 09 July 2015, 14:29 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru că sunt mari șanse să faceți  pe 28 iulie, gratuit prin upgrade sau cu o licenţă nouă, ar fi bine să știți câteva combinați de taste complet noi.

Adaugă părerea ta

După ce Microsoft a făcut o greșeală majoră cu schimbările radicale de interfață introduse în Windows 8, viitorul sistem de operare ieșit din Redmond pare o alternativă atractivă. Mai mult decât atât, pare să fie motivul perfect pentru upgrade pe care îl așteptau cu interes utilizatorii de Windows 7. Nu de alta, dar a revenit în centrul atenției un mod desktop optimizat pentru cei care nu își doresc decât să fie eficienți când își petrec o mare parte din zi în fața PC-ului.

Din punctul meu de vedere, și nu sunt singurul care are această viziune, eficiența in fața calculatorului se măsoară printr-o viteză sporită la tastare. De asemenea, implică folosirea unor combinații de taste care scot din ecuație bâjbâiala cu cursorul prin meniuri. Scurtăturile sunt atât de importante, încât și Microsoft, împreună cu un amalgam de funcții noi și particularități de interfață, a introdus în Windows 10 peste 30 de combinații noi de taste la care puteți apela.

Vezi noile scurtături de taste pentru Windows 10