Copilul vârcolac șochează lumea. Părinții și-au dorit un băiat, dar au avut 5 fete. Apoi...

Saturday, 09 February 2019, 11:12 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un băiat de doar 13 ani din India uimește o lume întreagă cu aspectul său de vârcolac. Părinții și-au dorit foarte mult un băiat, după ce au avut cinci fete.

Deși seamănă cu un lup din filmele de groază, Lalit Patidar este un școlar normal, din India, care, din păcate, suferă de sindromul vârcolacului.

Această afecțiune incurabilă se manifestă prin faptul că persoanei afectate îi crește foarte mult păr, de aproximativ 5 cm lungime, pe față, pe mâini și pe alte părți ale corpului.

Deși la școală este popular, copilul este mâhnit că străinii de multe ori îl numesc maimuță și aruncă cu pietre în el, scrie Daily Mail. În ciuda aspectului său, micuțul și-ar dori să devină polițist și să trimită la închisoare hoții și criminalii.

Deși aspectul lui Lalit șochează, părinții săi, care nu suferă de sindromul vârcolacului, au un aspect normal. Ei au încercat în zadar să găsească un remediu pentru boala copilului.

Lalit mai are cinci surori, sănătoase, iar mama sa a declarat că s-a rugat mult să aibă și un fiu. Deși băiatul are un aspect înspăimântător, mama sa îl consideră special.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri