Chirica, despre strădania PSD de a găsi candidat: „Poate fi adus şi Einstein, rezultatul e acelaşi”

Friday, 12 July 2019, 16:28 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Viorica Dăncilă a declarat că dacă partidul îi va cere să candideze la alegerile prezidenţiale, va accepta. Alături de intenția acesteia de a concura pentru prima funcție a țării au mai fost și dorințele altor lideri din PSD, oficial sau doar prin vocile colegilor. Despre strădania celor de la PSD de a găsi un prezidențiabil, Mihai Chirica se arată sceptic de faptul că fostul său partid poate ”face o faţă bună la alegerile prezidenţiale”.

„Eu aş merge mai degrabă pe mâna doamnei Gabriela Firea pentru că în primul rând vine dintr-un sistem legat de oameni, care înseamnă administraţia publică locală. Acolo simţi cu adevărat dacă un om te iubeşte sau te urăşte, acolo, când mergi pe stradă, când dai noroc cu el, îţi întoarce sau nu mâna când i-o întinzi tu, asta înseamnă dacă te iubeşte sau nu.

Dar cred că problema PSD nu stă în candidat, ci stă în posibilitatea de a face o faţă bună sau nu la alegerile prezidenţiale, iar în momentul de faţă nu văd de unde. E o problemă de imagine care persistă, poate să aducă candidat şi pe Einstein, pe Albert să îl dezgroape, să îl îmbrace în fustă, cu ce se doreşte şi discuţia va fi aceeaşi”, a spus Chirica, pentru MEDIAFAX.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ