Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai scumpe toalete din România, într-unul dintre cele mai sărace sate. Preţ fabulos!

Friday, 23 September 2016, 20:31 Sursă: REALITATEA.NET

Cotusca este o localitate cu multe probleme, de la sărăcie la lipsa locurilor de muncă, dar edilii au fost măcinaţi mai cu seama de... lipsa toaletelor. Localnicii ar trebui să zică, însă, mersi că toate costurile au fost reduse la jumătate. Proiectul iniţial costă 90.000 de euro şi presupunea construirea a două toalete cu etaj, scrie Adevărul.

Lucrarea a fost gândită de fostul primar, în 2010 (când liceul în cauza avea doar trei clase!), şi finalizată în 2014, investiţia fiind făcută cu bani de la bugetul local.

Noul primar spune că n-are nicio vină şi moare de ciudă că satul lui a ajuns de râsul lumii din cauza celor două WC-uri.

"M-am săturat de ele. M-am făcut de râs în toată ţară! Am copii şi îmi este ruşine. Nici măcar nu este proiectul meu", a declarat Dan Vezeteu pentru sursa citată.

Actualul primar e bucuros, însă, că a reuşit să îl convingă pe constructor să restrângă lucrarea şi să reducă toate costurile la jumătate.

V-aţi putea întreba, pe bună dreptate, ce au cele două toalete special de au putut costă atât de mult. Vă răspundem noi: Nimic.

Sunt două grupuri sanitare curate ce-i drept, noi, dar obişnuite, dotate cu chiuvete şi o ţâşnitoare de apă. Singurul lucru neobişnuit este dimensiunea lor: circa 40 de metri pătraţi.

Odată depăşit momentul psihologic delicat, sătenii din Cotusca au aflat că edilii le pregătesc o nouă surpriză: alte două toalete, de dată asta cu etaj, adăugate lângă un nou corp de clădire cu şase clase ce va fi ridicat la acelaşi Liceu Tehnologic.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL