Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai mari reduceri la routere wireless

Tuesday, 28 July 2015, 19:40 Sursă: REALITATEA.NET

Cele mai mari reduceri la routere wireless. Noi am realizat o listă cu cele mai bune routere wireless de pe piață, însă dacă doriți să accesați direct lista cu oferte e nevoie doar de un click AICI.

Cele mai mari reduceri la routere wireless. Asus

Routerul wireless RT-N12 de la Asus este dotat cu interfețe de rețea cu și fără fir, destinat în special birourilor mici sau utilizatorilor casnici.

Designul unic și eficient îmbunătățește suprafața acoperită de semnalul wireless, dar și calitatea acestuia.

Puteți cumpăra acest produs, cu un discount de 15 la sută, de AICI.

Compania D-Link produce routere wireless de înaltă calitate, pentru utilizatorii care necesită rețele foarte performante.

Este ideal pentru internetul de mare viteză și oferă o viteză wireless superioară și o conexiune rapidă la internet oriunde vă aflați în casă.

Îl puteți achiziționa de AICI.

Cele mai mari reduceri la routere wireless. Huawei

Huawei este o firmă de IT în plină ascensiune, iar produsele sale sunt mai ieftine decât concurența de top, însă la fel de performante.

Dispune de un design natural, cu o suprafață perfect netedă, dar și cu un design de prindere pe perete unic, care ajută la economisirea de spațiu.

Mai mult, viteza suportată de acest aparat este excelentă.

Îl găsiți AICI.

Un alt router wireless care beneficiază de o reducere de preț importantă este TP-LINK Archer, care suportă chiar streaming-ul video Ultra HD.

Noul model Archer C0 contribuie la obținerea unor experiențe excelente, mai ales pentru gaming, dar și pentru noile televizoare inteligente, oferind o conexiune sigură și stabilă la Internet.

Aflați mai multe despre acest produs AICI.

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL