Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Cele mai bune oferte pentru vacanțe în această vară

Wednesday, 27 May 2015, 15:13 Sursă: REALITATEA.NET

Fie că țintiți un sejur în destinațiile populare ale Europei, precum Italia, Franța, Spania, Grecia sau Turcia, sau vă doriți ceva mai exotic, aici găsiți câteva dintre cele mai bune oferte disponibile în acest moment.

Cele mai bune oferte pentru vacanțe. Insulele Greciei

Mykonos, Paros, Naxos și alte insule din arhipelagul Cyclades sunt un loc excelent pentru a petrece câteva zile și nopți de vară la intensitate maximă.

Ofertele sunt foarte avantajoase, un sejur de șapte zile în Paros, la un hotel de 3 stele, aflat la nici 100 de metri de plajă și transport cu avionul inclus, costă 379 de euro. Puteți rezerva o cameră AICI.

Dacă doriți și mic dejun, pe lângă beneficiile prezentate mai sus, trebuie să mai scoateți din buzunar doar 10 euro, astfel că oferta devine tot mai atrăgătoare. O găsiți AICI.

Prețurile unei vacanțe în aceeași zonă, dar la un hotel de patru stele, cu bilet de avion și mic dejun inclus, pornește de la 549 de euro, însă comfortul oferit este pe măsură. Puteți accesa oferta AICI.

Vârful de linie al ofertelor din Insulele Cyclades este un sejur de șapte zile la un hotel de cinci stele din Parasporos, care costă 889 de euro de persoană și poate fi rezervat AICI.

Cele mai bune oferte pentru vacanțe. Italia, Spania și Portugalia

Dacă doriți o experiență mai la Vest de Grecia, atunci Italia poate fi prima voastră destinație, iar Sardinia este încă o insulă pe care n-au descoperit-o prea mulți români.

Cu doar 449 de euro primiți un bilet de avion, șapte nopți de cazare la un hotel de trei stele din Quartu SantʼElena, o stațiune apropiată de Cagliari și mic dejun. Găsiți această excelentă ofertă și multe altele pentru o vacanță în Sardinia AICI.

Pentru cei care vor să își petreacă bine-meritatul concediu în Spania, atunci Costa del Sol poate fi refugiul perfect. În splendida Malaga, un sejur de șapte nopți la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus, pornește de la 439 de euro de persoană. Majoritatea hotelurilor sunt chiar pe plajă, însă, foarte convenabil, și aproape de centrul orașului. Găsiți toate ofertele AICI.

Coasta Lisabonei oferă una dintre cele mai plăcute priveliști ale Oceanului Atlantic din Europa. Cum o șapte nopți la un hotel de patru stele aflat pe plajă costă doar 439 de euro, oferta beneficiind de o reducere de 30 la sută, oportunitatea de a petrece vacanța în Portugalia nu trebuie ratată. Puteți consulta excelentele oferte AICI.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL