Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bărbat din Vâlcea, cercetat pentru ultraj

Tuesday, 11 August 2020, 22:40 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Potrivit sursei citate, marţi seara a fost primită prin S.N.U.A.U. 112 o sesizare de la un bărbat care reclama faptul că în timp ce se afla la un magazin de pe raza comunei Buneşti a avut un conflict cu un bărbat care se afla sub influenţa alcoolului, care l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu pumnul în zona capului. La faţa locului s-a deplasat patrula mixtă, din cadrul Poliţiei Băile Govora, formată dintr-un poliţist (femeie) şi un jandarm, identificându-l pe bărbatul recalcitrant care se retrăsese în curtea domiciliului său, iar la vederea patrulei acesta a devenit agresiv faţă de ei, folosindu-se de un obiect tăietor-despicător şi de o sticlă cu produs petrolier pe care o incendiase.

Atât poliţistul cât şi jandarmul au folosit în întregime spray-urile iritant-lacrimogene, ambii somându-l să înceteze, iar în cele din urmă jandarmul a efectuat două focuri de avertizare în plan vertical, iar al treilea foc fiind efectuat spre bărbat, care a fost rănit în picior, a precizat IPJ Vâlcea.

Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor de către patrulă, până la sosirea ambulanţei, conform Agerpres.

La faţa locului s-a deplasat şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. În această cauză se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei de ultraj.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL