Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ana Birchall este amenințată din interiorul PSD: ”Dacă doreşte altceva va pleca”

Wednesday, 17 July 2019, 20:18 Sursă: REALITATEA.NET

Rădulescu a avut astăzi un aplomb al declarațiilor publice, trecând la amenințări cu demiterea la adresa colegilor din PSD. După ce i-a trimis pe studenți la muncă, pentru a nu mai întinde mâna la gratuități, acesta a trecut la Justiție și i-a transmis ministrului de resort, Ana Birchall, mesajul că va pleca din funcție, iar cariera sa se va încheia, dacă nu va lua măsurile dorite în partid față de Secția Specială pentru Investigarea Magistraților.

”Vreau sa afirm public câteva lucruri, cu mare convingere:

1. Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție trebuie sa fie consolidata și trebuie transformată in direcție, așa cum este Dna și Diicot, fiind singura reduta pentru respectarea drepturilor și libertăților romanilor și împotriva abuzurilor din justiție ale magistraților. Voi fi împotriva oricărui membru Psd care va dori altceva. Dacă colega Birchall dorește altceva va pleca și cariera ei politica se va încheia;

2. Impozitarea pensiilor magistraților e o eroare grava pe care am putea sa o facem. In toată lumea exista aceste pensii de serviciu ( și nu speciale , cum spun unii care habar nu au ) și ele sunt precizate și in legea 303 si 304, eliminarea sau impozitarea lor fiind neconstituțională.

Am rezolvat totul și acum vrem sa ne punem in cap și toti magistrații? Chiar și pe aceia care ne-au susținut toate modificările prin legile justiției și au susținut secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție? Nu susțin sub nicio forma impozitarea pensiilor de serviciu ale magistraților.

3. In toti acești 7 ani, am susținut mereu, ca pe funcțiile ministeriale sa punem profesioniști, oameni impecabili cu mare experiența in domeniu, pe care romanii sa ii aprecieze și sa ii iubească și nu hahalere puse prin presiunea președinților de organizatii județene, de care romanii sa rada și care sa ne facă de ras. In același timp, voi susține totdeauna miniștrii care și-au îndeplinit din plin mandatul, care au muncit zi și noapte, care sunt cunoscuți și iubiți pentru ceea ce au făcut pentru romani și nu voi accepta ca sa fie schimbați cu no-name-uri, numai pentru ca alții care nu au făcut nimic sunt invidioși sau pentru ca nu sunt securiști ca ei.

4. M-am exprimat deja vis-a-vis de gratuitatea biletelor de călătorie cu trenul a studenților și așa cum niciunul din noi care am făcut facultate ( mai nou universitate ) nu am avut gratuitate și ne-am platit biletele de tren și generații întregi de romani au ajuns oameni respectabili și au făcut aceasta țara cunoscuta in lume, fără sa ceara gratuități de un fel sau altul, sunt total pentru eliminarea acestor gratuități. Nu asta e piedica in a învață și a va reprezenta țara dragi studenți! Culcati- va in fiecare seara cu ceea ce a spus Kennedy “ nu întreba ce poate face țara pentru tine, ci ce poți face tu pentru țara“ - Deputat Dr. Cătălin Marian Rădulescu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL