Nati Meir vrea protecţie din partea SPP

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Nati Meir cere protecţie de la SPP în perioada preelectorală. Speriat de "manifestările ostile cu caracter rasist" la adresa sa şi de ameninţările telefonice, Meir a solicitat protecţie pentru el şi familia sa.

"Mă adresez dumneavoastră în calitatea mea de candidat independent la preşedinţia României şi vă solicit a dispune să mi se asigure, mie şi familiei, protecţie de către Serviciul de Protectie şi Pază", scrie Nati Meir în cerere către Serviciul de Protecţie şi Pază.

Nati Meir şi-a motivat cerere prin faptul că "după 13.05.2009, data la care am anunţat oficial candidatura (N.r. la alegerile prezidenţiale), au urmat o serie de evenimente denotând agresivitate, hărţuire şi atitudine ostilă cu caracter rasist". "În ultima săptămână primesc apeluri telefonice de ameninţare. Totul a culminat cu incidentul petrecut în trafic, când un autoturism a încercat în mod intenţionat să intre în maşina mea, iar conducatorul auto mi s-a adresat ameninţător: jidane, păcat că Hitler nu a terminat ce a început!", se mai arată în solicitarea lui Nati Meir către SPP.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?