Biografia neromanţată a lui Vâlcov: cum s-a dat director la o mare bancă

 

Darius Vâlcov, eminenţa cenuşie a programului economic al Guvernului, are o biografie şi o evoluţie profesională deloc impresionante, arată o amplă anchetă jurnalistică făcută de Recorder.ro. Pötrivit acesteua, biografia de tinerețe a lui Vâlcov este un şir de eșecuri profesionale, "cu afaceri derizorii eșuate într-un amestec de ridicol și escrocherie măruntă".

Unul dintre episoadele emblematice este cel prin care Darius Vâlcov a reuşit să creeze impresia că a fost manager în mediul bancar. 

La sfârşitul anilor '90, alături de alţi prieteni, tânărul absolvent de ASE Darius Vâlcov a ajuns să conducă o cooperativă de credit, pompos botezată Cooperativa de Credit Banca Populară Română pentru Dezvoltare, la care era director general, potrviti anchetei recorder.ro.

Apogeul acestei confuzii abil întreţinute a fost atins în 2011, când Darius Vâlcov, pe atunci primar al Slatinei, apare pe coperta unei lucrări ca fiind director general la Banca Română pentru Dezvoltare, adică BRD.

Darius Vâlcov n-a răspuns apelurilor și mesajelor jurnaliştilor de la Recorder, iar CV-ul său nu se găseşte pe pagina guvernului.

Materialul integral despre ascensiunea celui care a devenit unul ditre cei mai importanţi oameni din echipa lui Liviu Dragnea poate fi citit pe recorder.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Billy
01 Apr 15:06
Cred ca este o confuzie.
Noi care locuimin Slatina stim ca avea o mica afacere, vindea covrigi intr-un spatiu subinchiriat. Cred ca afacerea nu a mers prea bine asa ca a devenit Primar!
Răspunde
0 0
johnneil
01 Apr 15:02
Asa procedeaza majoritatea excrocilor
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?