MENIU

C. Ștefănescu: Vom duce la capăt bătălia cu statul-paralel

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a afirmat, luni, după CEx-ul PSD că partidul din care face parte va duce la bun sfârșit lupta cu ceea ce social-democrații numesc ”statul-paralel” și că va continua să schimbe legile pe care u anunțat că le va schimba

”Sper să nu se certe între ei și să fie o competiție colegială și lucrurile sunt foarte în regulă. Mi-a plăcut discursul lui Dragnea în interiorul CEx-ului. Vom continua să schimbăm legile de care am vorbit. Bătălia cu statul-paralel o vom duce la capăt”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Social-democratul consideră că este ”foarte în regulă” că toți colegii săi îl susțin pe ministrul Justiției pentru poziția pe care a avut-o față de conducerea DNA.

”Avem adversari în afara partidului sumedenie de mulți și este obligatoriu să intrăm uniți în congres și să ieșim uniți. Până joi se vor depune candidaturile. Am plecat cu gânduri bune și de pace”, a mai spus Ștefănescu. 

Politicianul a menționat, însă, că are și ”un singur regret” după CEx-ul de luni.  

”Am regretul că în această procedură de vot pe regiuni nu știu dacă oameni ca Șerban Nicolae sau Pleșoianu vor putea să-și depună candidatura. Sper că vor fi la fel de vocali și că vor spune lucrurilor pe nume”, a mai declarat Ștefănescu. 

Mai multe articole despre:
PSD Dragnea Congres PSD