Mai există vreo șansă pentru eliberarea lui Liviu Dragnea? Avocata Flavia Teodosiu a făcut anunțul

Tuesday, 21 January 2020, 13:27 Sursă: Realitatea.NET

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a intrat în direct la un post de televiziune, acolo unde a fost întrebată ce se va întâmpla mai departe și dacă mai există vreo șansă pentru eliberarea lui Liviu Dragnea, după decizia ÎCCJ de marți.

”În privința recursului în casație nu mai avem ce face. Dar, sigur, mai există și alte cereri pe rol. Căi de atac extraordinare în afară de contestația în recurs nu, dar avem și alte cereri pe rol.

Noi mergem mai departe și vedem ce se întâmplă. Momentan nu pot să comentez, așteptăm motivarea. Legal mă așteptam să fie altfel”, a precizat Flavia Teodosiu.

Un complet de cinci judecători de la Înalta Curte a respins, marți, definitiv recursul în casație făcut de Liviu Dragnea și celelalte persoane condamnate din dosarul DGASPC împotriva deciziei prin care au primit pedepse cu executare.

Fostul șef al PSD rămâne în închisoare și va plăti cheltuielile de judecată.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-21 14:57:07
Cele-o fi trebui 12 zile sa stae cu burta pe care pentru a califia abuzul sâvârșit de Dl Dragnea ?

Judecători dv ,nu vă supărati ,de ce ați admis ,în principiu,contestația ,ca sa va dea prilej sa demonstrați lumii întregi ca o instanță supremă are nevoie de 12 zile sa identifice infracțiunea de abuz in serviciu,fără să ia in considerae telefonul ,prin care se pot da doar indicații,nu ordine.Lumea se intreabă ,mă intreb si eu ,de ce dle Orban sa taie pensiile magistraților ,ca trecem de la una la alta ?

2020-01-21 18:19:05
Uraaaaa,ura

2020-01-21 18:13:46 Trăiasca poporul român ,suveran ca si justiția făurită de el ! Ei vedeti .dlor ,ce prieteni aveți la ICCJ ?Le-a trebuit câteva luni sa pună pe rol o speranță,12 zile să invete acum ce e infracțiunea de abuz in serviciu, si s-au lămurit ,Dl Dragnea e criminal.Asa judecători si dl Rares Bogdan ,prototipul liberal din Caragiale,vrea sî le taie pensiile ălea de zeci de mii de lei lunar ?Dați-mi si mie asa o pensie si condamn pe oricare din blogistii de fată , la 20-30 de ani ,la cerere.N-are importanță pentru ce.Ați citit spovedaniile judecătorului de comunisti,din 1990. pensionarul suberb cu 37 000 lei pensie,gen.Panaitescu ? Păcat ,ca sunt atunci singurul care strigă:„Trăiască scumpa noastră patrie cu justiția ei independentă de popor ”!

2020-01-21 20:00:28
Tudor Axente

Ce ai fost și ce ai ajuns...un păduchi politic.

2020-01-22 05:32:09
Ferească Dumnezeu de soarta lui Pătrăscanu,că si el a zis „Inainte de comunist,sunt român ”

Dl Tudor Axente se zice „Ce-ai fost și ce te-au făcut ”Avertisment pentru cei care vor să la ia puterea ,lor si compradorilor !

2020-01-22 13:14:25
Si voi mintiți sau doar manipulați ?

Dlui Tudor Axente ,vă place Brahms ?.Vă citez din generalul Panaitescu ,il stiți ,nu ?„EVZ: – Au existat presiuni pentru a da o anumită sentință? – Ion Panaitescu: Trebuie să plecăm de la premisa că pe vremea aceea, dar și pe vremea asta, procesele mari, procesele în care erau antrenate niște nume importante din politică și alte domenii, erau supravegheate, cum s-ar zice astăzi, ca niște câmpuri tactice. Nu îmi fac nicio iluzie că astăzi ar fi altfel. De altminteri, domnul general Dumbravă de la S.R.I. a și spus „câmpul tactic pentru noi este și aria și pretoriul instanțelor de judecată și noi urmărim cauza până când soluția rămâne definitivă”. Prin urmare, procesul lotului CPEx era supravegheat.

Alte articole din: POLITICĂ