Violență de Crăciun. Tineri bătuți de viceprimar și iubitele lor sechestrate

Thursday, 26 December 2019, 12:09 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Crăciun de neuitat pentru un grup de tineri în Munții Apuseni. Aflați în concediu în comuna Arieșeni , doi frați împreună cu iubitele lor au fost luați la bătaie chiar de viceprimarul comunei care susține că i-a fost încălcată proprietatea de tinerii care se plimbau cu un ATV închiriat, scrie realitateadealba.net.

“Eu cu fratele meu am închiriat nişte ATV-uri. Eram eu cu iubita mea şi el cu iubita lui. Am încălcat o aşa-zisă proprietate privată, care nu era semnalată în niciun fel. Pe unde am intrat noi, ne-a blocat un jeep, ca să nu mai putem ieşi. Din el a coborât un om, a luat de jos un par şi a început să ne ameninţe. Fratele meu a încercat să explice că nu am ştiut şi că ne pare rău, dar când să plecăm nea spus că noi nu plecăm nicăieri, agresând iubitele noastre. Dânsul este fratele viceprimarului din Arieşeni. (…).Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieşeniului, cel ce stă în mașină și îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu, după ce fratele lui mi-a dat în cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dânsul sparge ATV-urile. Blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute în, altercație fiind la fel de revoltat și pregătit să atace”, mărturisteşte tânărul.

Băiatul susţine că s-a ajuns, inclusiv, la sechestrare şi ameninţare cu moartea.

“Ţin să menționez atât sechestrare, amenințare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie, eu personal, (fractură parietală în urma atacului) tentativă de omor (6-7 oameni năvală peste fratele meu, lovindu-l puternic în zona capului, cervical + tâmple, (desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii) și cel mai important, tentativă de viol, pentru că alt motiv de a leșina iubiții unor fete și a începe să le tragi de geci, spunându-le că nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic, te poți crede cine vrei dar nu uita că ești un om!”, a mai povestit Emi Pustea pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu vorbim aici despre oameni , vorbim despre viceprimarul arieseniului ,cel ce sta in mașina și îmi calca telefonul atunci când coboară sa îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi -a dat in cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dansul sparge Atv urile ,blonduțul din imagine este una din încă 5 persoane apărute in altercație fiind la fel de revoltat și pregătit sa atace. Tin sa enționez atât ,sechestrare ,Amenințare cu moartea ,lovituri multiple la cap având scris pe foaie eu personal(fractura parietala in urma atacului ) tentativa de omor (6-7 oameni navala peste fratele meu lovindu-l puternic in Zona capului, cervical +tâmple desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii ) și cel mai important ,motivul fiind tentativa de viol ,pentru ca alt motiv de a leșina iubiți unor fete și a începe sa le tragi de geci spunându-le ca nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic , te poți crede cine vrei dar nu uita ca ești un om !

O postare distribuită de Pustea Emanuel (@emipustea) peAdaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-26 22:49:40
Ca frate de vice-primar e normal sa dea cu parul !!!

Mai ales ca plimbatul cu atvul e permis strainilir care scapa dolareii si li se permite sa se plimbe cu atvul si prin casa poporului !!! De “fetitze” nici nu se pune problema, pe alese ... in conditiile asrea cum sa lasi niste saracii cu gura mare sa scape fara o gaura la capatina ...

Alte articole din: Ultimele Stiri