VIDEO A început PROTESTUL în Piața Victoriei! Vedete, prezente printre participanți

Thursday, 21 February 2019, 19:05 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Recentele decizii ale guvernului Dăncilă, în special ordonanțele pe bandă rulantă pe legile justiției, au generat reacții virulente, cel puțin pe rețelele sociale. În realitate, în Piața Victoriei abia s-au strâns 20-30 de persoane în această seară.

S-au anunțat proteste în Piața Victoriei pentru joi seara! Printre cei care s-au prezentat în fața Guvernului se află și Tudor Chirilă, vedeta de la PRO TV.

Chirilă a făcut un live-video pe pagina sa de socializare în care s-a arătat dezamăgit de prezența scăzută a protestatarilor. Așa cum se vede din imagini, aproximativ 20 de persoane sunt, la ora transmiterii acestei știri, în Piața Victoriei.

”Nu sunt mulți oameni în Piața Victoriei, e ca și când am fi singuri. Oamenii s-au resemnat. Motivul pentru care oamenii nu ies în stradă e pentru că ei cred că nu schimbă nimic. Unii nu ies în stradă pentru că sunt mulțumiți de țara lui Dragnea, PSD și ALDE.”, a spus Tudor Chirilă în live-ul pe care l-a făcut pe pagina sa de socializare.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri