Soția a fugit cu amantul. Ce a aflat acum bărbatul din Gorj, pare IREAL

Saturday, 19 May 2018, 11:45 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un bărbat din Gorj, este disperat după ce soția sa a plecat împreună cu fetița lor în vârstă de șase ani la iubitul ei din tinerețe. 

Acesta susține că soția sa nu îl mai lasă să își vadă fetița, ba mai mult, aceasta s-a mutat în Arad și îl amenință cu moartea.

„M-a sunat să îmi spună că nu mai vrea să stea cu mine că s-a săturat de atâta sărăcie. Mi-a spus că și-a găsit pe altcineva, adică pe primul iubit și vrea să plece. După șapte ani de căsnicie a lăsat totul baltă, vorbea cu amantul la telefon de față cu mine. Când au plecat, mi-am îmbrățișat fiica, i-am spus să fie cuminte și că voi veni după ea să o iau acasă. Am sunat-o de nenumărate ori, nu mi-a răspuns. Nu este prima data cînd mă înșeală. În 2014 m-a înșelat prima data cînd eram plecat în străinătate, la muncă, dar am iertat-o pentru fetiță. Pe mine acum nu mă interesează decât fetița, sunt dipus să fac orice pentru ea, îmi este foarte dor de ea și nu pot trăi fără ea”, a spus bărbatul, printre lacrimi, în emisiunea Simonei Gherghe de la Antena 1.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri