Situaţie incredibilă în Vrancea. Un primar va construi cele mai scumpe WC-uri publice din ţară

Wednesday, 14 December 2016, 12:41 Sursă: REALITATEA.NET

Primarul comunei Tătăranu, județul Vrancea, va construi cele mai scumpe WC-uri publice din ţară. Unul singur va costa în jur de 100.000 de euro.

Adaugă părerea ta

Devizele generale pentru extinderea grupurilor sanitare la Şcolile Gimnaziale nr. 2 din Bordeasca Veche şi din Tătăranu. Finanţarea va fi asigurată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, scrie Ziarul de Vrancea.

 Primarul Bănel Bărbieru se dezice de vină şi spune că iniţiativa amenajării WC-urilor i-a aparţinut predecesorului său, Nicolae Pavel, care a solicitat banii de la Guvern.

Cu aceste WC-uri, comuna Tătăranu depăşeşte recordul deţinut de Primăria Coţuşca, din Botoşani, care a construit două toalete cu 50.000 de euro, în 2013, pentru dotarea Liceului Tehnologic din localitate.

”Proiectul a fost realizat de o firmă specializată iar eu nu am expertiză în domeniu ca să contest ceea ce au făcut ei. Nu am informaţii dacă în alte părţi s-a construit mai scump sau mai ieftin şi cred că nici n-ar trebui să ne intereseze asemenea lucruri având în vedere că vorbim de confortul copiilor noştri“, a precizat primarul Bănel Bărbieru, care spune că nu va bloca proiectul, indiferent de costuri şi controversele pe care le va isca.