Primar "călcat" de mascați și procurori!

Saturday, 11 January 2020, 17:15 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Echipaje de poliție însoțite de procurori și trupe speciale din structurile M.A.I. au descins în această după amiază la domiciliul primarului din comuna Hoceni, Vasile Tabără, după ce în cursul nopții trecute un tânăr l-a reclamat pe edil că l-a îmbrâncit și că i-a luat telefonul mobil. Asta după ce, susține acesta, l-ar fi filmat pe primarul Tabără cum târâia un căprior împușcat.

Conform unor informații apropiate anchetei, primarul Vasile Tabără ar fi împușcat fără drept un căprior după care ar fi sunat să vină autoturismul Primăriei pentru a-l transporta acasă.

Ghinionul edilului a făcut ca autoturismul care se îndrepta spre el să fie aceeași marcă cu al instituției pe care o conduce, însă la volan se afla un tânăr care nu avea nici o legătură cu acesta.

În momentul în care ar fi oprit, tânărului i s-ar fi părut ceva suspect și și-a dat seama imediat că primarul se află la braconaj, drept pentru care a scos telefonul pentru a-l filma.

Edilul ar fi devenit agresiv și după cum susține tânărul, i-a smuls telefonul din mână și i l-a aruncat pe câmp. Acesta nu s-a lăsat și a sunat la 112 reclamând cele întâmplate.

Citește mai multe pe realitateadevaslui.net!Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri