Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O nouă metodă de înşelăciune: "Pomană pentru decedaţii de la Colectiv"

Monday, 25 January 2016, 09:58 Sursă: REALITATEA.NET

Concret, cei trei pretindeau că sunt rude ale unei persoane decedate în tragedia din clubul Colectiv şi că doresc să dea de pomană mai multe bijuterii. Aşadar, ei le cereau victimelor să-şi scoată propriile bijuterii pentru a le proba pe cele dăruite, iar pe cele personale să le pună într-un şerveţel pe care să-l deschidă doar când ajung acasă.

Ulterior, cei înşelaţi ajungeau să constate că bijuteriile proprii le fuseseră înlocuite cu unele false, scrie presa locală.

Cea mai recentă victimă a fost o femeie de 53 de ani, care a şi sesizat Poliţia. În urma cercetărilor, oamenii legii eu reuşit să-i identifice pe cei trei şi să-i reţină.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat pe D.N. 67, localitatea Polovragi, un autoturism de culoare negru, în care se aflau trei persoane, de 27, 41 şi 44 de ani, toţi din judeţul Vâlcea. Cu ocazia controlului corporal, asupra tinerei de 27 de ani, din autoturism, au fost identificate două inele şi o pereche de cercei, însuşite prin metoda «Pomană pentru decedaţii din Clubul Colectiv», de la femeia de 53 de ani", a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

De altfel, în mașina suspecților au mai fost descoperite mai multe bijuterii din metal galben, în cantitate de aproximativ 400 grame, precum şi suma de 800 de lei, ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL