FOTO Cerb hăituit de câini și de un urs la Spitalul din Azuga

Friday, 22 February 2019, 18:15 Sursă: REALITATEA.NET

Apariție surprinzătoare în curtea Spitalului din Azuga.Un cerb hăituit de un urs și de câini s-a refugiat în curtea unității medicale, fiind probabil rănit.

Adaugă părerea ta

Conform unui comunicat al IJJ Prahova, jandarmii montani intervin, vineri, pentru salvarea unui cerb, care a ajuns în curtea Spitalului Azuga, după ce a fost rănit de un urs și de mai mulți câini, scrie Realitatea de Prahova.

„O patrulă de ordine publică, din cadrul postului de jandarmi Azuga, a observat între localitățile Bușteni și Azuga, un cerb ce era alergat de câțiva câini. Patrula a intervenit și a îndepărtat câinii, dar după câteva zeci de minute cerbul a ajuns în curtea Spitalului Azuga, rănit, fiind alergat de alți câini și un urs.

Au fost anunțați reprezentanții ocolului Azuga și împreună cu aceștia, jandarmii s-au deplasat în fondul forestier unde au găsit urme de sânge, dar animalele au intrat mult în pădure, nemaiputând fi urmărite. Jandarmii recomandă ca în astfel de situații să vă îndepărtați urgent de animalele rănite sau agresive, să intrați într-un loc sigur și sa anunțați imediat autoritățile pe numărul unic de urgență 112”, a anunțat IJJ Prahova