Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Caz controversat. Patru femei luate "la autostop" au fost omorâte. Ucigaşul, de negăsit după 15 ani

Wednesday, 27 May 2015, 10:54 Sursă: REALITATEA.NET

La începtul anilor 2000, patru crime odioase trase la indigo petrecute în judeţul Vaslui au oripiliat zeci de mii de oameni, scrie adevarul.ro.
Anchetatorii au vorbit despre existenţa unui criminal în serie, pe care nu l-au descoperit însă nici după 15 ani. Marcela Tomozei (29 ani), Maria Bîru (46 ani), Safta Ciubotaru (30 ani) şi Mioara Anuţa Manea (29 ani) sunt victimele în dreptul cărora apare „autor necunoscut“. Primele trei femei au fost ucise în anul 2000, după ce au urcat în maşini de ocazie în zona Fabricii de Rulmenţi Bârlad.
 
Mioarei Manea i-a fost curmată viaţa patru ani mai târziu, tot după un autostop, la ieşirea din municipiul Vaslui. Procurorii au stabilit despre criminal că îşi strangula sau sugruma victimele, iar ulterior le abandona cadavrele prin păduri.
 
Mobilul crimei, cred anchetatorii, a fost jaful, în toate cele patru cazuri, bunurile de valoare nemaifiind găsite. Nu a fost exclusă nici varianta agresiunilor sexuale, având în vedere că toate cadavrele au fost descoperite parţial dezbrăcate, însă această ipoteză nu a putut fi confirmată oficial niciodată.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL