Va divorța sau nu Dana Războiu? Fosta știristă rupe tăcerea

Monday, 14 January 2019, 15:33 Sursă: REALITATEA.NET

Dana Războiu a intrat în 2019 cu mari probleme sentimentale. Fosta ştiristă de la TVR a lăsat să se înţeleagă că ea şi actualul soţ, omul de afaceri Bogdan Enoiu, nu se mai înţeleg şi cel mai probabil se vor separa.

Adaugă părerea ta

"Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu şi îmi iese. Și pentru cel de soţie am dat 100% şi nu ştiu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni vă rog aveţi grijă cui oferiţi timpul vostru, anii voştri, energia şi sufletele voastre. Daţi-le copiilor voştri şi nu veţi regreta, dar în rest vă rog fiţi atenţi, fiţi înţelepţi şi ascultaţi-vă instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveţi încredere în ce simţiţi. Aveţi încredere în voi şi în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preţ. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să ţin pentru mine dezamăgirile şi o să va spun doar că, deşi vacanţa s-a terminat, noi trei ramânem nedespărţiţi şi puternici împreună", a scris Dana Războiu pe contul său de Instagram.

Dana Războiu, probleme în cuplu? Mesajul de avertisment pe care l-a postat

Ulterior, vedeta tv a revenit cu amănunte la un post tv, în care a explicat ce a vrut să spubă prin acest mesaj.

 „Nu suntem divorţaţi! Ma gândesc la copii şi la ce am de făcut ca sa le fie lor bine. Dacă lor le e bine şi mie îmi este bine. Sunt foarte dezamagită de el şi de felul în care îmbătrâneşte. Face 60 de ani şi cred ca e o vârsta la care ar trebui sa ai mai multă înţelepciune. Sunt cu 17 ani mai tânăra decât el, dar pentru unii bărbaţi tot nu e suficient, au relaţii cu femei cu 30 de ani mai tinere. E o suferinţa asta pentru mine. Nu spun nimic de mulţi ani, dar acum vreau măcar sa fiu lăsată sa-mi exprim dezamăgirea. Atât. Dezamăgirea”, a spus Dana Războiu la Antena Stars.

Alte articole din: Ultimele Stiri