HOROSCOP


 Horoscopul zilei, sâmbătă, 23 septembrie 2023


Zodii ghinioniste
Zodiile care sunt predispuse la accidente - Ghinionul se ține scai de ele
Astrologia, acea știință veche care studiază influența astrelor asupra vieții și comportamentului uman, ne oferă o mulțime de informații despre personalitatea, destinul și tendințele fiecărei zodii. Deși este esențial să ne amintim că fiecare individ este unic și că nu toate trăsăturile unei zodii se aplică tuturor nativilor, există anumite tendințe generale care pot fi observate. Una dintre aceste tendințe este predispoziția anumitor zodii la accidente. Să vedem care sunt aceste zodii și de ce ghinionul pare să se țină scai de ele.

ULTIMELE STIRI


 Horoscopul zilei, joi 21 septembrie 2023
Horoscopul zilei, joi 21 septembrie 2023. Soarele în trigon cu Pluto scoate la suprafață cele mai intense aspecte ale sinelui nostru. Cum vom face față provocării
Cu Soarele si Pluto formand unul dintre cele doua trigoane anuale, ziua promite sa fie una intensa. Pozitia astrala sugereaza ca trebuie sa fim atenti la impulsurile interioare si sa ne monitorizam cu atentie reactiile. Este posibil sa descoperim lucruri noi despre noi insine si sa gasim solutii la problemele noastre, dar trebuie sa fim pregatiti pentru o invazie de sentimente profunde.

ACTUAL