Articolele din categoria BIZAR:

Dacă iubești pisicile, ai ocazia să miroși ca ele. Se lansează un parfum cu aromă de blană de pisoi
Dacă iubești pisicile, ai ocazia să miroși ca ele. Se lansează un parfum cu aromă de blană de pisoi
Pasionații de feline vor fi în al noulea cer: o companie de parfumuri din New York plănuiește să lanseze un parfum care miroase a blăniță de pui de pisică. Acest produs va fi comercializat în mai multe variante, printre care colonie, parfum uleios, loțiune corporală, gel de duș și parfum cu atomizor. Așadar, iubitorii de pisici vor avea ocazia să miroasă ca o pisică gigantică, anunță Huffington Post.
Fascinant! Cea mai bizară creatură: devine invizibilă, apoi se transformă în safir Alt tip
Fascinant! Cea mai bizară creatură: devine invizibilă, apoi se transformă în safir
Sunt unele dintre cele mai fascinante și, în același timp, amăgitoare creaturi din lume. Safirele de mare sunt o specie de crustacee miniaturale capabile să-și schimbe culoarea, trecând prin tot spectrul cromatic, cu preponderență albastru intens, după care dispar cu totul. La fel ca și în cazul păunilor, sau altor specii, doar masculii sunt capabili să iasă în evidență în acest fel. După studii susținute timp de câțiva ani, cercetătorii și-au dat seama care este secretul demonstrațiilor iridescente ale acestui crustaceu.
Hotel eco: are propriul ecosistem și crește singur. Această clădire arată incredibil Alt tip
Hotel eco: are propriul ecosistem și crește singur. Această clădire arată incredibil
Situat în cartierul comercial al orașului-stat Singapore, clădirea de 190 de metri înălțime a fost proiectată pentru a compensa lipsa de verdeață a zonei. Oasia Hotel Downtown a fost conceput pentru a găzdui grădini verticare, plasate pe ambele fețe ale construcției, astfel încât nu este nevoie de ventilație mecanică în niciuna dintre cele peste 400 de încăperi, dintre care 314 camere și 100 de birouri.