Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un specialist criminolog aruncă bomba: "E posibil ca acea crimă să fi fost deja comisă"

Friday, 26 July 2019, 17:00 Sursă: REALITATEA.NET

"Este posibil ca greseala sa fie undeva in zona STS-ului pentru ca localizarea i-a dus pe politisti la trei adrese si nu au gasit nimic concludent.

N-ai cum sa intri in casa cuiva decat in baza unui mandat. Exista niste situatii. Daca nu ai ceva concret, risti sa incalci legea incercand sa faci bine.

Mandatele se pun in executare dupa o anumita ora. Trebuie sa avem rabdare sa se incheie acea ancheta in cadrul MAI si apoi sa comentam daca si unde a gresit cineva. Toata lumea merge catre cele 2-3 ore. Omul asta a luat 2 vieti.

La ora 4-5, cand s-a dat telefon la 112, e posibil ca acea fapta sa fi fost deja comisa.

Apelurile au fost date catre 112. STS a comunicat o anume raza, politistii s-au dus, directia de operatiuni speciale a reusit localizarea. Orice ar fi, trebuie asigurata integritatea si a celor care salveaza, cei care isi asuma rolul in operatiuni de interventie sunt instruiti", a spus Dan Antonescu la Realitatea TV.

Un bărbat este audiat de poliţiştii din Olt în cazul celor două fete dispărute, la locuinţa acestuia fiind găsite rămăşiţe care par a fi umane, dar şi bijuterii care ar fi ale adolescentei dispărute în această săptămână, au precizat reprezentanţii Poliţiei Române, potrivit news.ro.

Anchetatorii nu exclud ca printre rămăşiţele găsite într-un butoi să se afle şi cele ale fetei dispărute în aprilie.

CITEȘTE FILMUL TRAGEDIILOR AICI!

 

.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL