Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sfârșit tragic pentru băiatul de 13 ani care a căzut peste balustradă, la școală

Wednesday, 09 October 2019, 14:20 Sursă: REALITATEA.NET

La data de 2 octombrie 2019, un incident îngrozitor s-a produs la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu", din orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud. Un copil de 13 ani a căzut peste balustrada de protecție de la cel de-al doilea etaj al unității de învățământ. În urma căzăturii, copilul a suferit multiple traumatisme, acesta fiind inițial transportat la Spitalul Orășenesc Dr. George Trifon din Năsăud, după care a fost preluat de un elicopter SMURD și transferat la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca. Copilul avea antecedente medicale, suferind în trecut și o intervenție pe cord, din acest motiv solicitându-se și intervenția elicopterului SMURD.

La o săptămână de spitalizare în unitatea medicală din Cluj-Napoca, marți dimineața, copilul a pierdut lupta cu viața. Autoritățile din Bistrița-Năsăud au fost informate despre acest lucru și vor face demersurile necesare pentru ca băiatul să fie înmormântat.

”Am fost informați de șefa Centrului pentru Protecția Copilului din Năsăud că i s-a comunicat decesul copilului de către reprezentanții clinicii unde acesta a fost internat”, a declarat, pentru Realitatea de Bistrița, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud, Delia Rus.

De asemenea, despre decesul copilului a fost informată și mama acestuia, copilul neavând tată.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL