Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Kim Jong-Un a cerut construirea în regim de urgență a unui spital modern, deși Coreea de Nord nu are niciun caz de coronavirus

Friday, 20 March 2020, 18:27 Sursă: Realitatea.NET

 Kim Jong-Un a cerut ca un spital nou, modern, să fie construit în cel mai scurt timp, în Coreea de Nord, deși, potrivit statisticilor oficiale, ţara nu are niciun cetățean cu coronavirus. Mai exact, liderul a cerut să fie gata până la începutul lui octombrie, când se împlinesc 75 de ani de la fondarea Partidului Muncitoresc.

Kim Jong-Un susţine că ridicarea unui nou spital este o prioritate.

”Partidul şi-a propus să dezvolte sistemul public de sănătate aşa încât acesta să fie mai orientat spre pacient şi să îşi asume responsabilitatea de a proteja vieţile oamenilor şi sănătatea acestora. În acest sens, ne-am propus să finalizăm construirea acestui obiectiv până la aniversarea de 75 de ani a partidului”, a declarat Kim Jong Un.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-20 23:57:21
M-ar fi mirat ca un bujetar sa ajute un privat !?

Si daca are acreditare !? Sau nu ti-ai primit spaga de rigoare !? Vaccinurile din burkina faso aduse de diverse firme cum primesc acreditare doar pe hirtiii !?

2020-03-21 00:08:52
De ce sobolanii rosii IMPORTAU cind se putea face !???

De ce “alesii” au coordonat jefuirea tarii si demolarea industriei (chiar si a celei strategice) si au incurajat si promovat importurile din tari mult mai slabe !??? Unde sint fondurile statului de produse strategice !??? Cind se termina cu jefuirea tarii si se construieste ceva !???

Alte articole din: ACTUAL