Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Giurgiu: Două tone de CARNE DE PUI ALTERATĂ, găsite de poliţiştii de frontieră în maşina unui bulgar

Wednesday, 02 April 2014, 12:24 Sursă: Mediafax

Autoutilitara, condusă de cetăţeanul bulgar Bilgin I., în vârstă de 33 ani, a fost oprită în trafic, luni, în municipiul Giurgiu, de poliţiştii de frontieră, arată marţi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, într-un comunicat de presă.

Poliţiştii de frontieră au găsit, în compartimentul de marfă al maşinii, 200 de cutii cu pulpe de pui, în cantitate totală de două tone. Cetăţeanul bulgar a refuzat să prezinte documente de provenienţă şi deţinere a mărfii, motiv pentru care a fost condus la sediul STPF Giurgiu.

În urma cercetărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autoutilitara nu este prevăzută cu sistem de refrigerare, iar marfa era destinată unor societăţi din Olteniţa şi din Bucureşti.

Poliţiştii de frontieră au anunţat reprezentanţii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Giurgiu, care după verificarea mărfii, a documentelor de însoţire şi condiţiilor de transport au stabilit că cele două tone de carne de pui sunt improprii consumului uman.

Reprezentanţii DSVSA l-au amendat cu 1.000 de lei pe cetăţeanul bulgar şi au dispus confiscarea şi distrugerea mărfii, în valoare totală de 140.000 de lei.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL