Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cel mai frumos deţinut a devenit model şi iubitul MOŞTENITOAREI unui imperiu al modei

Sunday, 09 July 2017, 13:23 Sursă: REALITATEA.NET

Astfel Jeremy Meeks şi moştenitoarea imperiului TopShop, Chloe Green, au fost văzuţi sărutându-se, pe un yacht din Turcia. La scurt timp după aceea, tânăra a confirmat relaţia cu fostul deţinut, pe contul său de Instagram, care a fost şters între timp, scrie Harpers Bazaar din Marea Britanie.

Meeks avea o soţie şi copii care l-au aşteptat să iasă din închisoare şi nu se ştie dacă între cei doi a avut loc un divorţ. Green va moşteni de la tatăl său o avere estimată la 3,8 miliarde de lire sterline.

Cu un trecut tumultuos, Jeremy a fost eliberat din închisoare în 2016, după ce a săvârşit o sentinţă de 27 de luni pentru posesie de arme şi pentru nerespectarea ordinii publice.

Însă asta nu a fost singura condamnare a bărbatului, acesta fiind condamnat şi în 2002 la 9 ani de închisoare pentru complicitate într-un jaf de proporţii.

Poza sa din închisoare l-a făcut celebru în întreaga lume, după ce poliţiştii au postat-o pe Facebook, subliniid faptul că este "cel mai sexy prizonier care a existat vreodată".

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL