Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Antena 1, lovitura de graţie pentru Pro TV: le "fură" vedetele şi îşi face propriul "Las Fierbinţi"

Friday, 10 May 2019, 10:24 Sursă: REALITATEA.NET

Postul familiei Voiculescu pregăteşte producţia unui serial a cărui acţiune ar urma să aibă loc într-un orășel fictiv de provincie, Mangalița. Aici vine partea şi mai interesantă: actorii distribuiţi vor fi vedete de la Pro TV. Adică artişti care au lucrat pentru serialele "Atletico Textila" şi "Ai noștri" de la Pro TV, foştii "Mondeni" de la Prima TV.

Mangalița - orășelul din serial - este, în realitatea, localitatea Bolintin. Acolo se desfășoară filmările, care au început de câteva săptămâni, scrie paginademedia.ro.

Serialul este regizat de George Dogaru, care a mai lucrat cu actorii din echipă. Dogaru a fost regizor la Mondenii, în formula de la Prima TV, dar și la Atletico Textila și la Ai noștri (producții difuzate de Pro TV).

În concluzie, iată actorii care vor "trăda" Pro TV pentru Antena 1: Teo Corban (A fost sau n-a fost, Ai noștri) joacă în rolul principal: este primarul din Magalița, Alex Bogdan (rolul unui polițist), Angel Popescu (lucrează la primărie), Andreea Bibiri, Alina Berzunțeanu, Ștefan Pavel, Pavel Bîrsan, Nicu Banea, Constantin Pușcașu.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL