Dăncilă vrea audit financiar la PSD pentru epoca Dragnea

 
Dăncilă vrea audit financiar la PSD pentru epoca Dragnea
Dăncilă vrea audit financiar la PSD pentru epoca Dragnea

Viorica Dăncilă vrea să facă un audit financiar la PSD, pentru a vedea cum s-au cheltuit banii. Potrivit Europa Liberă, după ce Liviu Dragnea a fost încarcerat, Dăncilă a deschis discuția în cadrul Comitetului Executiv despre realizarea unui audit intern pentru a se cunoaște situația financiară exactă a partidului.

Surse din PSD au declarat, pentru Europa Liberă, că Viorica Dăncilă a anunțat că vrea un audit financiar în PSD. Fostul trezorier Mircea Drăghici a făcut, săptămâna trecută, o prezentare a cheltuielilor pe fiecare lună din acest an, dar și din campania electorală, informează Radio Europa Liberă România.

Imediat după arestarea lui Liviu Dragnea și preluarea puterii în partid, Viorica Dăncilă a deschis discuția în cadrul Comitetului Executiv despre realizarea unui audit intern pentru a se cunoaște situația financiară exactă a partidului.

Discuțiile au plecat de la nemulțumirea mai multor lideri de organizații care au spus că, deși PSD încasează o subvenție foarte mare, nimeni nu știe cum au fost cheltuite aceste sume.


"Scopul auditului este să știm cum stăm, ce contracte au fost încheiate, cine a încheiat aceste contracte, care a fost rolul acestor contracte, ce eficiență au avut. Să vedem dacă sunt contracte care ar trebui reziliate, noi nu știm mai nimic din ce s-a întâmplat în sediul central. Am aflat multe lucruri de la televizor", au explicat surse din PSD, pentru Europa Liberă.

Potrivit surselor participante la discuție, Viorica Dăncilă le-a promis liderilor din teritoriu că în fiecare lună va prezenta contractele încheiate de partid, dar și cum s-au cheltuit banii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ciirdarii sint incompetenti si retarzi !!!
15 Jun 20:26
Partidele primesc zeci de MILIOANE de euro anual din banii contribuabililor, din taxe, din imprumuturi, pentru a refuza si elimina coruptia !!! Ciordarii retardati considera bugetul romaniei ca fiind punga lor de seminte de bostan din care iau si maninca cit vir, cum vor, cind vor.
Atita timp cit nu au nici un respect pentru poporul care plateste si in numele caruia se imprumutata si atita timp cit nu considera ca sint niste bugetari PLATITI sa faca viata cerateanului mai buna, saracia, coruptia si tradarea vor defini viata sociala si politica ...
Răspunde
0 0
Traiasca romanii liberi de trei ori
15 Jun 16:08
Aia care suporta sa traiasca, da numai odata.
Răspunde
0 0
Capitalisti ,fără sentimnte,numărati banii
15 Jun 15:59
Dl „Trăiasca circulatia liberă a românilor” ,suntem paefază,eu sunt capitalist ,dv idealist romanic si păgubos.Făuritorii Revoluției di 1989 ,Dan Iosif,Ioan Dincă si dl Mărieși ,ne-a oferit capitalism pur,nu romanic.De aceea,vrei să pleci din tară ,nu beneficia de condițiile materiale ca sa te instruiesc si sa produci valore la nemți,vrei sa votezi ,prea bine,pe ce iti ofer eu,si nu ne lăsa pe noi povara intretirii statului si plata pentri bâtâni a pensiilor si ajutaorelor sociale,si tu ne fericeti cauvotul.Atât ,in rest ,estr ca o soție de care am divortat,râmânem prieteni si iubitori,dar fieacre ne crestem copii.De-ai zic,lasati banii pentru nevoile mele,emigrantii plătesa impozite la nemti ,la ei să voteze.
Răspunde
0 0
Traiasca circulatia libera a romanilor in lumea intreaga!
15 Jun 14:00
Romanii sint liberi si mindri europeni, de trei ori TRAIASCA TRAIASCA TRAIASCA!
Răspunde
0 0
Faceti audit cu cheltuielie in dispora,ca ălea le suport eu !
15 Jun 11:58
Dl Ciordarii,banii partidelor se administreaza privat,ca un particular cu firmă.De ce ziceti ca v-a sarăcit ,nu v-au mai predat alte sloganuri ,bre ?.Partidele bagă bani in propagandă,nu in cresterea oilor merinos!Ce Dumnzeu,si asta o cenzurati ,propaganda ,de ce vrea Dragnea să lupte cu abuzurile in justitie si de ce jigneste UE,că ii cere sa fie corectă,sfânatasi neprihănita de politică,adică de interes?
Asa că auditul internațional sa apreciaze daca au meritat cheltuielie cu votarea diasporei ,asta da ,ca el le suport!
Răspunde
0 0
De undeva trebuie inceput...
15 Jun 09:46
ca s-a ales perioada Dragnea, poate ca este o referinta recenta, e un inceput in toate.Audit-ul e un lucru normal si firesc peste tot, sigur sint si exceptii. Eu cred ca acest Audit trebuie sa fie executat de o firma internationala de reputatie, aia stiu sa caute si gasesc...
Răspunde
0 0
Ciordarii au distrus tara si poporul !
15 Jun 09:22
si culmea si-au distrus si partidul ... hehehehehe
Răspunde
0 0
Rezistenta
15 Jun 08:38
Ce nu stie cel necajit care din pacate nu are o afacere proprie in Ro este faptul ca in urma unui audit se indreapta multe nereguli, adica se astupa gauri sau se redistribuie banii lichizi, ma indoiesc ca vor gasi bani lichizi.
Răspunde
0 0
Deviza loe ,deviza mea,totul inapoi.La Vieva ,în 1815,s-a deciz restauratia după Dragnea,pardon ,după Napoleon.
15 Jun 05:55
Cea mai mare realizare a dlui Dragnea ,este distrugerea PSD prin o metodă simpă,promovarea femeilor ,care ,ca si găina pe grămada de boabe ,ajunsă la saturație,incep să imprăstie.Un demniatr care isi aplează zilnic mama „Vino,mamă ,să mă vezi cine am ajuns ”,or e bolnav de infatuare ,or joaca jocuri,jocuri ,prin ptotocale nesrise ,dar secrete.De ce nu faci un audit cinstit,ce să cuprindă o periară de cțnd e la guvernare,sau de pa vremea lui Ponta ,ca sa nu bată la ochi...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?