Dăncilă l-a înlocuit pe guvernatorul Deltei Dunării. Cine a fost numit în funcție

 

Viorica Dăncilă l-a demis pe guvernatorul Deltei Dunării, Mălin-Matei Muşetescu, și l-a numit în funcție pe Cătălin Ţibuleac.

În cursul zilei de vineri, primul ministru Viorica Dăncilă a semnat Ordinul de numire în funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a lui Cătălin Țibuleac, preşedintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunăriii.

Acum două zile Realitatea de Tulcea a anunțat pe surse din administraţia centrală că acest eveniment se va întâmpla foarte repede „posibil până la finele acestei săptămâni"...şi iată că s-a întâmplat.

Noul guvernator, în vârstă de 52 de ani, a fost primul care a reuşit să strângă la o masă comună reprezentanţii autorităţilor şi ai oamenilor de afaceri din turism, în nici doi ani reuşind să schimbe radical fata turismului nord dobrogean şi nu numai.

De azi, este guvernator al ARBDD, ca rezultat al semnării Ordinului de către Primul Ministru, Ordin deja publicat în Monitorul Oficial.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?