Cum trezeşti pofta de sex la o femeie prin mesaje subconștiente

 
Mesajele subliminale, cele mai eficiente
Mesajele subliminale, cele mai eficiente

Sunt mai multe căi subonștiente de infiltrare în mintea unei persoane de sex opus, dar cea mai directă și eficace ține de simțul olfactiv.Pofta de sex poate fi declanşată şi inconştient, fără ca partenerul de întâlnire sau de discuţie să ştie. Bărbaţii au la dispoziţie o armă subtilă pe care femeile nu o vor conştientiza şi nu vor ştii de ce au devenit excitate.

Mirosul unui bărbat poate înnebuni aproape orice reprezentantă a sexului frumos, fiind un puternic afrodisiac.

Există câteva arome de parfum care trezesc automat pofta de sex la femei: lemnul de santal, moscul, scorţişoara sau Ylang Ylang.

1. Moscul. Este secretat de o glandă a unei specii de cerbi, iar asemănarea cu feromonii masculini de la om face ca acesta să fie apreciat pentru efectul excitant asupra femeilor. Este important să aveţi în vedere, că moscul este prezent şi în transpiraţia bărbatului şi are legătură cu testosteronul (hormonul masculin). Acest lucru explică de ce mirosul de transpiraţie a iubitului poate excita la culme o femeie şi îi trezeşte pofta de sex.

2. Scorţişoara. Este o aromă demnă de încredere, dulceagă şi uşor înţepătoare pe care femeile o adoră, care acţionează ca un excitant fin şi alimentează dorinţa de a face sex. Uleiul pe bază de scorţişoară este extrem de folosit în masajul erotic, deoarece îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în zonele erogene şi stimulează libidoul. Deci, putem spune că scorţişoara este una dintre acele arome de parfum care trezesc pofta de sex la femei şi din acest motiv bărbaţii trebuie să o aibă în vedere.

3. Lemnul de santal. Este un alt afrodisiac celebru cu un efect fascinant asupra femeilor şi care este compatibil cu o substanţă chimică numită aldosteron, secretată la subraţul bărbatului. Atunci când este inhalată aroma uleiului de santal, mintea se relaxează, se elimină inhibiţiile şi creşte dorinţa de a face sex.

4. Ylang Ylang. Incontestabil este unul dintre cele mai puternice afrodisiace şi este recunoscut pentru calităţile sale de a stimula dorinţa sexuală. Pe de altă parte, este una dintre cele mai apreciate arome de parfum care trezesc pofta de sex la femei şi de aceea este indicat ca bărbaţii să profite de ea, potrivit libertatea.ro. Mirosind acest ulei esenţial, femeia va simţi o energie erotică aparte care o va excita la maximum. Însă această aromă nu trebuie folosită în cantităţi mari, o picătură este suficientă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?