Zamfirescu: ”După moartea lui Vadim, toţi au vrut să rupă bucăți din PRM, singurul partid patriotic”

 

După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, ”toată lumea a vrut să rupă bucăți din PRM”, dar acum ”partidul e din nou puternic” și, deși listele pentru alegerile parlamentare din această iarnă au fost respinse de instanță, Partidul România Mare va candida, susține purtătorul de cuvânt al formațiunii, actorul Florin Zamfirescu, la emisiunea ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV, realizată de Rareș Bogdan.”Partidului România Mare i spune că nu există, fiindcă toată lumea din țară a început să fie atentă la acest partid și trebuie deturnați”, consideră actorul Florin Zamfirescu, adăugând că ”dacă n-ai pantofii făcuți, nu te primește în sala de mese. Nu contează că tu vii și propui ceva. E ultima șansă a omenirii. Eu sper că lucrurile se vor așeza la locul lor”.

După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, toată lumea a vrut să rupă bucăți din PRM, a compltet Doru Giugula, secretar general al partidului, subliniind că în cadrul acestei pregătiri pentru alegerile parlamentare, partidul a reușit să depună semnăturile cerute de lege și listele de candidați în toate județele, mai puțin în Covasna, deși a întâmpinat ”tot felul de piedici”.

Ceea ce traversează Partidul România Mare în aceste momente este cea mai bună modalitate de a arăta lumii că PRM există și că ”este singurul partid cu adevărat patriotic” dintre cele care ne înconjoară și singurul care nu a fost la putere până acum, neputând fi învinovățit de nimic din dezastrele pe care le traversăm cu toții, a afirmat actorul. 

În opinia lui Florin Zamfirescu, PRM este singurul partid naționalist pentru că în încercările de a coaliza ”toate aceste curente într-un singur șuvoi ne-am izbit de neputință, de nedorința de-a o face. Ne-am lovit de un refuz”.

”Sunt mulți care se dau naționaliști pe scena politică, așa cum ar fi PRU, care au mers și au destructurat organizațiile spunând că PRM a fost desființat. Partidul are organizații în toate județele, mai puțin în Covasna. Aici, am avut un membru de partid care nu a spus că a fost racolat de Ghiță. A dus listele de candidați lui Ghiță”, a precizat Doru Giugula, susținând că toate partidele care ”se dau naționaliste” nu au atacat decât PRM, neavând nicio contestație împotriva UDMR.

”Ne-au contestat pe chestiuni de procedură - președintele interimar n-ar avea drept de semnătură. Aceste proceduri au fost depășite. Adrian Popescu reprezintă PRM în semnarea tuturor documentelor pentru alegeri”, a explicat Giugula.

Industria română e ”un morman de fier-vechi”, iar ”agricultura e la pământ”, este de părere Florin Zamfirescu. ”De ce trebuie să importăm praz și mere? Ne-a ajuns cuțitul la os. Industrie - nu, zăcămintele subterane... mai sunt ale noastre? Se fură milioane, dar nu se pot confisca pentru ca noi să facem foraj la Roșia Montană? Am ajuns în situația aceasta din cauza hoților care sunt cei care acum spun că să-i votăm pe ei. Începem cu Iliescu. În '96 ne-am bucurat când a ieșit Constantinescu, dar ce-am sfârșit?! A ajuns singur și ocolit de toți. Fusese trădat, învind de sistem, sau se lăsase trădat. Apoi au greșit țărăniștii, s-au repezit la retrocedări”, a declarat actorul. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?