Articolele din categoria PROMO TV:

Ana Maria Prodan
Anamaria Prodan, decizie bombă: revine în presă - Cea mai puternică femeie din România se alătură Trustului REALITATEA
Anamaria Prodan este cunoscută drept una dintre cele mai puternice şi influente femei din România, iar asta s-a văzut şi în ultimii ani la nivelul fotbalului, unde a realizat transferuri importante. Invitată, în această seară, la Realitatea PLUS, Anamaria Prodan a anunțat, de Ziua televiziunii, că se alătură Trustului Realitatea, preluând conducerea editorială a două posturi noi - Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Ambele se vor lansa de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, în format HD!
Chiquita aduce bucuria fructului galben-natural pe străzile Bucureștiului
Chiquita aduce bucuria fructului galben-natural pe străzile Bucureștiului, în cea mai recentă campanie outdoor
Chiquita este încântată să anunțe lansarea noii sale campanii pe străzile din București, care promovează un stil de viață sănătos, bazat pe calitatea unei gustări naturale, cu valori nutriționale excelente, toate combinate cu un gust dulce și o textură bogată. Campania „Perfect natural” își propune să vorbească lumii cât de grozave sunt bananele Chiquita și despre modul în care noi, ca oameni, ar trebui să învățăm mai ușor să ne acceptăm așa cum suntem. Campania de un galben vibrant va fi prezentă în presă, la metrou și pe panourile publicitare, atât în apropierea magazinelor, cât și prin tot orașul București.
Realitatea din spatele certificatului verde / Foto: Inquam Exclusiv
Experiment camera ascunsă: Realitatea din spatele certificatului verde. BREȘELE prin care nevaccinații fentează autoritățile - VIDEO
Statul român a eșuat în a-i ține pe nevaccinați departe de malluri și restaurante. De când a fost aprobat certificatul verde, românii au găsit tot felul de soluții pentru a păcăli sistemul. În lipsa unei metode sigure de a verifica identitatea celui care prezintă un certificat, acest lucru nu este greu de făcut. Urmăriți un experiment în exclusivitate, prin care jurnalistul Realitatea PLUS Alexandra Alexandrescu ne arată care sunt breșele care le permit românilor să fenteze restricțiile impuse pentru stoparea pandemiei. 
Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis. Sursa foto: INQUAM
Dezvăluiri EXPLOZIVE despre implicarea statului paralel în culisele politice de la Cotroceni. De ce a dat mâna Iohannis cu "ciuma roșie" - ora 18, Culisele statului paralel
I-a numit dușmanii poporului, cel mai mare rău care s-a întâmplat în România și ciuma roșie. Acum, negociază cu ei. Președintele Klaus Iohannis a schimbat 180 de grade direcția și negociază cu dușmanii de clasă de la PSD un guvern militar, în spatele căruia să tragă sforile după bunul plac. Cine sunt victimile jocurilor paralele făcute de Iohannis și cum s-a implicat statul paralel în culisele politice de la Cotroceni, dar și ce interese are Iohannis sa se transforme într-un președinte jucător aflați într-o ediție explozivă de la ora 18, cu Anca Alexandrescu. Numai la Culisele Statului Paralel.
Spitalul Floreasca, din Capitală, îngenuncheat de valul 4 Covid Exclusiv
Imaginile neputinței din spitalele Covid. România, în genunchi în fața valului 4. Cum arată o zi pe frontul pandemiei la Spitalul "Floreasca", din Capitală - VIDEO
Țara noastră bate record după record din cauza pandemiei, iar spitalele sunt copleșite de valul de infectări. Medicii abia mai fac față. Au amenajat scaune pe care unii pacienți așteaptă chiar și 24 de ore. Au nevoie de oxigen, alții se sting înainte să ajungă la spital. România se confruntă cu cea mai gravă criză sanitară din ultimul secol, spun medicii. În ciuda dezastrului, oamenii refuză în continuare vaccinarea. Colegii noștri Cristina Răduță și Daniel Calmen au intrat în secția de primiri urgențe a Spitalului Floreasca, din Capitală, și vă prezintă un material exclusiv despre lupta medicilor și a românilor bolnavi. 
Călin Georgescu, invitatul jurnalistei Anca Alexandrescu, la Culisele Statului Paralel
Culisele Statului Paralel - Propunerea AUR de prim-ministru - Călin Georgescu, dezvăluiri INCENDIARE: ce șanse are să devină șef la Palatul Victoria - astăzi, ora 18:00
AUR are o propunere de prim-ministru - Călin Georgescu. Ce șanse are să devină șef la Palatul Victoria și ce își propune să facă pentru a scoate România din criza politică, sanitară și socială, vedeți în exclusivitate la Realitatea Plus, astăzi, la ora 18, la Culisele Statului Paralel, într-o emisiune moderată de Anca Alexandrescu!