Promo TV

Realitatea din spatele certificatului verde / Foto: Inquam Exclusiv
Experiment camera ascunsă: Realitatea din spatele certificatului verde. BREȘELE prin care nevaccinații fentează autoritățile - VIDEO
Statul român a eșuat în a-i ține pe nevaccinați departe de malluri și restaurante. De când a fost aprobat certificatul verde, românii au găsit tot felul de soluții pentru a păcăli sistemul. În lipsa unei metode sigure de a verifica identitatea celui care prezintă un certificat, acest lucru nu este greu de făcut. Urmăriți un experiment în exclusivitate, prin care jurnalistul Realitatea PLUS Alexandra Alexandrescu ne arată care sunt breșele care le permit românilor să fenteze restricțiile impuse pentru stoparea pandemiei. 

ACTUALFlorin Cîțu / Foto: Inquam Photos Exclusiv
SONDAJ INSOMAR: Piatra de gâtul premierului Cîțu - ce rol joacă, de fapt, Serviciile în alegerea președintelui PNL?
Liberalii își aleg, sâmbătă, conducerea. La Romexpo sunt așteptați 5.000 de delegați din toată țara, care vor alege cine îi va conduce în următorii 4 ani: Ludovic Orban, actualul lider al partidului, sau Florin Cîțu, premierul care se află, în momentul de față, în centrul unor scandaluri uriașe - dosarul SUA, fițuicile cu antetul Guvernului prin care se regiza sabotarea partidului din interior și achiziția celor 120 de milioane de doze de vaccin anti-Covid, dacă ar fi să amintim doar câteva dintre ele. La acestea se adaugă, potrivit unui sondaj recent INSOMAR, și slaba performanță de care a dat dovadă Cabinetul Cîțu, taxată de românii de pretutindeni. 

ULTIMELE STIRI