Promo TV


Ora 21.00 - Revelion inedit la Realitatea PLUS: Petrecere spectacol cu muzică și dansuri tradiționale
Ora 21.00 - Revelion inedit la Realitatea PLUS: Petrecere spectacol cu muzică și dansuri tradiționale
În această seară, de la ora 21, Realitatea Plus vă oferă un Revelion bucovinean. Laurențiu Botin vă va însoți la trecerea dintre ani cu un program tradițional realizat în inima Bucovinei. Muzica și dansurile tradiționale, fără strop de kitsch, sperăm să vă fie pe plac și să vă facă să intrați în noul an cu bucurie și speranță. Pleacă 2022, un an greu, să așteptăm cu încredere anul 2023. 

ULTIMELE STIRIRomânia, țara nimănui. JAFUL din pădurile țării trebuie să înceteze! Românii își vor țara înapoi
România, țara nimănui. JAFUL din pădurile țării trebuie să înceteze! Românii își vor țara înapoi - TRIMITE imagini care demască abuzurile!
S-au dus vremurile în care codrul era frate cu românul. Pădurea a ajuns să dispară sub ochii noștri, retezată de lamele reci ale capitalismului. Din nepăsarea statului și de multe ori cu complicitatea nefirească a acestuia, bogăția brută a pământului ne este furată palmă cu palmă, strop cu strop. Trustul Realitatea NU CEDEAZĂ! Ghinion pentru cei care cred că valul trece! Politicienii și guvernanții sunt obligați să asculte vocea poporului! Dacă aveți dovezi ale jafului, fiți români! Apărați România! Haideți să ne luăm țara înapoi! 

ACTUAL

Ziua Nationala a Romaniei. Foto/Arhivă
De Ziua Națională, Nicolae Ciucă vorbește în exclusivitate la Realitatea Plus despre ce este patriotismul și ce simte un român când își servește patria sub tricolor
Primul comandant român care a intrat în luptă după cel de-al doilea Război Mondial ne spune ce este patriotismul, ce simte un român când își servește patria sub tricolor, ce înseamnă camaraderia, solidaritatea, de unde își ia puterea un militar pentru a considera că sacrificul suprem pentru țară e un preț pe care îl poate plăti cu seninătate, cu gândul la români și la Dumnezeu.

ULTIMELE STIRI


Liviu Dragnea / Foto: Inquam Photos
Liviu Dragnea, DEZVĂLUIRI EXCLUSIVE despre sforile trase de eminența cenușie a Statului Paralel. Ce rol joaca Grindeanu - combinatii periculoase cu interlopii - Culisele statului paralel
Ediție exploziva marca Culisele Statului Paralel. Liviu Dragnea revine și detonează bomba care aruncă în aer Gruparea de la Cluj. Caracatița care controlează totul în zonă, de la fotbal până la imobiliare, a pus ochii pe afacerile Elenei Udrea. Fostul șef al PSD face dezvăluiri exclusive despre sforile trase de ministrul Ioan Rus, eminența cenușie a Statului Paralel, Florian Coldea, baronul PSD, Ionel Arsene, și de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. 

ULTIMELE STIRI