Promo TV


Culisele Statului Paralel, cu Anca Alexandrescu
Gabriela Firea rupe tăcerea: ce a discutat cu Ciolacu despre candidatura pentru Primăria Capitalei? Ediție explozivă Culisele Statului Paralel - marți, ora 21
Gabriela Firea rupe tăcerea, în exclusivitate la Culisele Statului Paralel, după ce a acuzat că este ținută pe bară de PSD. Ce a discutat cu Marcel Ciolacu despre candidatura pentru Primăria generală a Capitalei? Intră în cursă cu Nicusor Dan sau rămâne candidatul, deocamdată? Va pleca de tot acasă cu Ciolacu dacă pierde bătălia, așa cum a profețit Sorin Grindeanu? 

ULTIMELE STIRI


O geantă pentru a impresiona - un ghid elegant despre asortarea genților cu rochiile
O geantă pentru a impresiona - un ghid elegant despre asortarea genților cu rochiile (P)
Pentru femei, moda este o modalitate prin care își exprimă personalitatea. Iar accesoriile sunt cele care transformă complet o ținută. Însă, mai presus de toate, geanta este un element esențial, fiind una dintre piesele definitorii ale unei ținute. Cum alegi o geantă care să impresioneze și să-ți completeze în același timp rochia? Descoperă câteva idei care te vor ajuta să obții un look impecabil.

LIFESTYLE


Cum vor arăta orașele și satele României
Cum vor arăta orașele și satele României. Decizii cruciale ca parcurile să nu rămână doar pe hârtie. Reglementări importante pentru construcții
Legea care va dicta cum se construiește în România este în plină dezbatere pe masa aleșilor din Parlament. Situația spațiilor verzi sau a construcțiilor a căror soartă a ajuns un mister sunt doar două dintre temele care au stârnit multe discuții. O a treia este, de exemplu, legată de planurile urbanistice zonale. Dezvoltatorii spun că primăriile de sector ar trebui să se ocupe de ele, nu Primăria Generală a Bucureștiului. Un argument ar fi că autoritățile de sector știu mai bine de ce are nevoie fiecare zonă. Dacă rolul va rămâne la Primăria Capitalei, s-ar putea ajunge la probleme de dezvoltare urbană la nivelul orașului, potrivit acestora. 

ACTUAL