Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dan Vasile Mihale: Regina Balului nu a primit nicio invitație la dans! Moțiunea a picat!

Tuesday, 29 September 2015, 20:37 Sursă: REALITATEA.NET

Moțiunea de cenzură depusă de PNL a picat. Premierul inculpat Victor Viorel Ponta a jubilat și astăzi. După vot, a postat, imediat, pe Facebook, un clip halucinant, după părerea sa haios, cu un individ anodin, la fel ca el, care sfidează legea gravitației. Sticla de șampanie pe care o aruncă personajul într-un zid se întoarce ca un bumerang împotriva aruncătorului, cel puțin asta se vede în clip. 

Nu știu cum l-au decriptat consilierii săi de imagine, sau ce a înțeles Victor Viorel Ponta din acest clip, dar asta este mai puțin important. Ceea ce contează cu adevărat, în această poveste, este că premierul trimis în judecată a amușinat această jenantă victorie, după ce presa, clasificată de el drept anti-guvernamentală, a intuit că moțiunea depusă de PNL nu are sorți de izbândă.

Regina Balului nu a primit nicio invitație la dans! De ce? Pentru că balul a fost organizat prost de cavalerii care ar fi trebuit să-i țină trena. Au jucat prost. Nu au știut să negocieze și nici nu au știut ce să îmbrace la acest bal. Au aruncat-o pe Alina Gorghiu în acest joc murdar și perdant fără să-i ofere niciun sprijin. Bărbații din spatele Alinei Gorghiu s-au dovedit incompetenți și lași.

Cu cine să faci treabă? Cu Blaga? Omul lui Traian Băsecu, lepădat de Băsescu și fără busolă, obișnuit cu trădarea și cu tiparul abject Elena Udrea. Cu premierul din penumbră Cătălin Predoiu, care se împiedică în șireturi când dă ochii cu mulțimea. Cu cine să faci treabă și pe cine să te bazezi? Astăzi, la mitingul PNL se luptau cu ploia, la propriu, doar Sulfina Barbu și Tinel Gheorghe... Nu vreau să bagatelizez, dar arsenalul uman al PNL este aproape gol.

Să revenim însă la evenimentele de astăzi. Moțiunea a eșuat pentru că Alina Gorghiu a purtat acest război singură, fără niciun sprijin real din partea celor care ar fi avut obligația morală să-i stea alături.

Ce am văzut astăzi? O femeie, aparent fragilă, care a avut curajul să plece la luptă cu ce a apucat să pună în desagă și fără niciun cavaler adevărat alături.

Am bagatelizat invitația sa subtilă la vals și îmi pare rău... Alina Gorghiu are nevoie de un partener de vals-politic serios cu care să salveze PNL-ul și interesul național. În actualul PNL nu există așa ceva...


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ