Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Au adoptat copiii vecinei, fără să stea pe gânduri. Era pe moarte. Ajunşi acasă, au înghețat!

Saturday, 29 August 2020, 14:46 Sursă: L. G.

Când Audrey, mama a trei copii minunaţi, a fost nevoită să se interneze în spital pentru a-şi face o serie de analize, a rugat-o pe vecina ei, Tisha, şi ea mamă a cinci copii, să-i primească la ea pe cei mici. Nu avea soţ, aşa că nu avea în grija cui să-şi lase copiii peste noapte. După ce s-a consultat cu soţul ei, Tisha a acceptat.

Rezultatele analizelor, însă, au picat ca un trăsnet! Audrey avea cancer la stomac. Era într-un stadiu destul de avansat iar zilele îi erau numărate.

Deşi nu exista nicio relaţie de prietenie între cele două, Audrey şi-a luat inima în dinţi şi a întrebat-o pe Tisha dacă, după ce va muri, va fi de acord să-i înfieze copiii. Spre surprinderea ei, şi de această dată a fost de acord. După câteva zile, Audrey a murit.

Cu doi adulţi şi opt copii, casa le-a devenit, peste noapte, neîncăpătoare. Cei doi soţi, însă, nu s-au plâns nicio clipă. Din contră! Făceau în aşa fel încât copiii, şi ai lor, şi cei adoptaţi, să nu se simtă neglijaţi sau în plus.

Vecinii le ştiau povestea şi erau extrem de impresionaţi de eforturile extraordinare pe care cei doi le făceau pentru familie.

Într-o bună zi, una dintre vecinele lor a sunat la o emisiune care organiza acţiuni caritabile pentru familiile nevoiaşe şi le-a povestit totul. Impresionaţi peste măsură, au luat o echipă de filmare, au strâns voluntari şi s-au dus la Tisha acasă.

Când i-a văzut, aceasta a fost extrem de ruşinată, dar i-a poftit în casă şi le-a spus toată povestea. Întrebată dacă ar avea nevoie de ceva în casă, aceasta le-a spus că ar fi nevoie de un perete care să despartă două din paturile copiilor, pentru a le asigura un pic de intimitate. Casa, deşi mare, nu era compartimentată corespunzător noilor nevoi.

Când gazda emisiunii i-a spus că vor să-i îndeplinească dorinţa, Tisha a izbucnit în lacrimi! Erau lacrimi de fericire! Şi, pentru că era nevoie de casa goală, pentru renovare, cei doi soţi şi copiii au fost trimişi într-o scurtă excursie.

Cu ajutorul voluntarilor, însă, au renovat nu o cameră, ci casa întreagă! Dând dovadă de o ambiţie ieşită din comun, aceştia au reuşit să termine, în patru zile, o lucrare care, în mod normal, s-ar fi întins pe şase săptămâni!

Vestea s-a răspândit cu repeziciune, aşa că, în scurt timp, vecinii au început să doneze bani pentru mobilă. Ba mai mult, fiind perioada Crăciunului, au cumpărat şi zeci de cadouri pentru copii. Cum ştiau că nici cu banii nu stăteau prea bine, le-au oferit şi un voucher pentru alimente, valabil un an!

În ziua în care s-au întors acasă, cei doi soţi şi copiii lor au avut parte de un şoc!

"N-aş fi crezut nici într-un milion de ani că şi casa noastră ar putea să arate aşa...", a spus, emoţionată, Tisha.

"Astfel de lucruri nu se întâmplă pur şi simplu... Parcă trăiesc într-un vis. Îmi iubesc copiii şi, atâta timp cât ei sunt fericiţi, şi eu sunt fericită", a mai spus aceasta.

Spre seară, au primit şi ultima parte a surprizei: o maşină nou-nouţă, o dubiţă de toată frumuseţea, în care să încapă toată familia.


Citeste totul despre:


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN