Actorul principal din Laguna Albastră vine în România

Wednesday, 09 July 2014, 13:54, Sursă: Comunicate PR

Actorul american Christopher Atkins, devenit celebru pentru rolul principal din Laguna Albastră, va fi prezent, în premieră, în acest week-end, în România, urmând să fie invitatul special al preşedintelui Superkombat, Eduard Irimia, care îşi va serba ziua de naştere.

Adaugă părerea ta

Cu peste 60 de roluri în producţiile cinematografice de la Hollywood, dar şi vedeta unui reality show realizat de VH 1 în urmă cu câţiva ani, Atkins va ateriza vineri dimineaţă, la ora 10:00, pe aeroportul Otopeni, pentru ca la ora 12:00, împreună cu promotorul Eduard Irimia să susţină o conferinţă de presă.

"Vom anunţa un proiect important care implică mai multe vedete de la Hollywood, va fi o surpriză pentru toată lumea", a afirmat şeful promoţiei internaţionale de K-1, adăugând că actorul va lua prânzul la un restaurant cu specific spaniol.

“Abia aştept să ajung în România, sunt chiar încântat, mai ales că l-am interpretat pe Dracula, despre care ştiu că îşi are originile aici. Acum câţiva ani chiar am jucat într-un film alături de mai mulţi actori români, printre care şi Monica Bârlădeanu. Şi bineînţeles că am auzit de Nadia Comăneci, Hagi şi Năstase. Fiind fan al sporturilor de contact, am început să urmăresc galele Superkombat, aşa că mă onorează invitaţia lui Eduard”, a afirmat vedeta de la Hollywood.