Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Spărgător la 12 ani! Era iniţiat de doi hoţi cunoscuţi

Sunday, 20 October 2019, 12:25 Sursă: REALITATEA.NET

Spărgător la 12 ani, a devenit un copil de etnie romă din comuna Băiculeşti, judeţul Argeş! Băiatul a fost luat sub”aripa protectoare” de doi hoţi versaţi care au mai fost condamnaţi şi sunt cercetaţi şi în prezent în mai multe dosare de furt.

 

Un tânăr de 24 de ani, care are în prezent nici mai mult nici mai puţin de 10 dosare de furt şi conducere fără permis în cercetare şi pe rolul instanţelor şi cumnatul lui de aceeaşi vârstă, se aflau sâmbătă, DJ 704 H din comuna Băiculeşti. Cu ei era şi un băit de 12 ani. Copilul este folosit deseori de majori pentru a comite infracţiuni , ştiind că nu poate răspunde penal la această vârstă. Au decis să-l înveţe să spargă maşini.

Cei trei au găsit un autoturism parcat pe marginea drumului. Proprietarul, din neglijenţă, îl lăsase descuiat. Hoţii au scotocit şi au furat din maşină suma de 5.000 de lei. La puţin timp, au încercat să spargă un alt autoturism dar au fugit văzând că se apropie cineva. Imediat cum a descoperit lipsa banilor proprietarul a alertat poliţia.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL