Şi-a ţinut mama moartă în casă timp de patru luni! Motivul este ireal!

Thursday, 13 June 2019, 11:54, Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat din comuna gălăţeană Cuza Vodă şi-a ţinut mama moartă în casă timp de patru luni, pentru a-i putea încasa pensia.

Adaugă părerea ta

În seara de 12 iunie 2019, factorul poştal din zonă i-a anunţat pe poliţişti că în ultimele patru luni nu i-a mai înmânat pensia unei bătrâne din Cuza Vodă, ci fiului acesteia. Poştaşul a mai spus că nici nu a mai văzut-o în toată această perioadă pe femeia în vârstă de 78 de ani. El a precizat că i-a înmânat pensia fiului femeii, în vârstă de 45 de ani, care locuia împreună cu mama sa, scrie Realitatea de Galați.

Imediat după ce au primit sesizarea, poliţiştii Secției 2 Rurală Smârdan s-au deplasat la adresa indicată, pentru a cerceta situaţia. Într-una din camerele locuinţei, oamenii legii au descoperit corpul neînsuflețit al femeii, aflat într-o avansată stare de descompunere.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă şi continuă cercetările.