Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Șofer beat, prins cu 175 km/h în localitate!

Friday, 09 August 2019, 18:39 Sursă: REALITATEA.NET

Vineri dimineaţă, urmărire pe DN 7 pe o distanţă de peste 15 kilometri. Un vitezoman care nu a oprit la semnal a gonit din Drăganu, până la Morăreşti cu poliţiştii pe urmele sale, scrie Realitatea de Argeș.

Urmărire pe DN 7! Un bărbat aflat la volanul unul bolid de lux a fost depistat de aparatul radar circulând cu o viteză de 175 de kilometri la oră, prin localitatea Drăganu, pe şoseaua care face legătura între Piteşti şi Vâlcea.

Echipajul Serviciului Rutier Piteşti i-au făcut semnal de oprire. Şoferul nu a tras pe dreapta, continuând să gonească spre Vâlcea. oamenii legii au porni pe urmele sale. Fugarul a fost blocat în trafic în comuna Morăreşti, după mai bine de 15 kilometri.

După ce i-au verificat documentele, poliţiştii l-au pus să sufle în etilotest. Era băut, având o concentraţie de alcool de 0,61 las mie în aerul expirat. Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL