Mama Luizei Melencu, acuzații grave. „Este important dacă fata purta haine de firmă?!

Wednesday, 16 October 2019, 15:07, Sursă: REALITATEA.NET

Monica Melencu, mama Luizei, pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o, consideră că întrebările adresate colegelor fiicei sale nu ajută cu nimic ancheta și că cei cărora ar trebui să li se ia declarații sunt membrii familiei Dincă, scrie realitateadecraiova.net.

Adaugă părerea ta

Monica Melencu a venit, miercuri, la sediul IPJ Dolj, cu tatăl său, pentru a fi alături de cele două colege ale Luizei, la audieri.

Mama Luizei a spus că la audierile trecute, tinerele au fost întrebate despre cum se îmbrăca fiica sa, dacă avea haine de firmă, prin ce locuri umbla sau ce parfumuri folosea.

„Aceste audieri sunt inutile. Era bine dacă erau făcute de la început. Am înțeles că anchetatorii le-au mai luat declarații, anchetatorii de la Craiova, spun. Întrebările au fost despre ce haine purta fiica mea, dacă avea haine de firmă, dacă avea bani. Nu cred că își aveau rostul. Avem nevoie de răspunsuri care nu apar de atâtea luni. După ce le-au mai audiat, data trecută, răspunsul a fost că Luiza este plecată cu un Făt Frumos. Nu mai înțeleg de ce au rechemat fetele. Sunt speriate”, a precizat Monica Melencu.

Audiat a fost și un bărbat din satul familiei Melencu. A fost nevoie de adresarea unor noi întrebări întrucât, spune mama fetei, vechile audieri nu mai erau la dosar.

„A fost audiat de câteva ori și un consătean. L-au reaudiat, azi, că ne-au spus că acele audieri nu sunt în dosar. Poate s-au pierdut pe drum, de la DIICOT Craiova, la DIICOT București. Este cel care a văzut-o pe Luiza înainte de a se urca în mașină”, a mai spus Melencu.

Aceasta este sigură că fiica sa nu a fost ucisă, așa cum susține Dincă, ci că este victima unei rețele de traficanți de persoane.

„Continui să cred că fiica mea nu este moartă. Sigur este traficată. De când domnul Vasilescu, de la Craiova, ne-a spus că îl oprește un zid, mă tot întreb care este acesta?! Părerea mea este că acest zid este o rețea de trafic care este protejată politic. Pe cine trebuie să audieze, nu audiază. Familia lui Dincă ar trebui să fie audiată. În cazul fiicei mele, în preajma ei a fost soția lui Dincă. La Alexandra a fost fiica lui Dincă, iar acești oameni, pur și simplu, se uită la noi cum suferim și de acolo de unde sunt, probabil, zâmbesc”, a completat femeia.

Colegele Luizei Melencu au primit citații pentru a se prezenta la audieri, miercuri, la ora 13.00.