Potop la Iași. Un bărbat a fost luat de puhoaie

Thursday, 14 April 2016, 22:56 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

A fost potop, aseară, la Iaşi. Cartiere întregi s-au inundat în urma unei ploi torenţiale care a durat aproximativ o oră. În unele zone, apa a depăşit o jumătate de metru. Un bătrân care a încercat să treacă strada chiar în timpul furtunii a fost la un pas de moarte după ce a fost trântit de viitură şi purtat câţiva metri. Şoferii care s-au aventurat în trafic au rămas blocaţi în maşini. Pentru că situaţia devenise gravă, s-a întrunit Comandamentul local pentru situaţii de urgenţă.

 

O ploaie puternică, însoţită şi de grindină, a făcut dezastru aseară pe străzile din Iaşi. Canalizarea oraşului nu a făcut faţă, prin urmare, cartiere întregi au fost inundate.

Un bărbat de 65 ani care a vrut să treacă strada exact în timpul furtunii a fost dărâmat de puhoaie, iar apa l-a târât câţiva metri. După câteva momente de uluială, un trecător a intervenit și l-a scos din apă.

Au mai fost și alte scene incredibile! Un tramvai, de exemplu, a fost pur și simplu împins de puhoaie în Podu Roș.

Pompierii au intervenit să-i ajute pe oameni să scoată apa din subsolurile blocurilor. Mai mulţi conducători auto care s-au aventurat în apa adâncă de pe şosele au rămas blocaţi în maşini. Nici pentru pietoni nu a fost uşor. Ca să ajungă unde aveau treabă au fost nevoiţi să treacă prin adevărate râuri.

 Comandamentul local pentru situaţii de urgenţă s-a întrunit pentru a calcula pagubele şi pentru stabili ce ajutor le va fi oferit persoanelor care au avut de suferit din cauza inundaţiilor provocate de ploaia torenţială.

Pe adresa martorocular@realitatea.net, Sebastian ne-a trimis imagini că a plouat cu gheaţă.

https://webmail.realitatea.net/?_task=mail&_action=get&_mbox=martor%20ocular&_uid=96754&_part=3


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri