ICE BUCKET CHALLENGE
Preşedintele Medlife România a acceptat provocarea de gheaţă Alt tip
Preşedintele MEDLIFE a răspuns provocării de gheaţă, la Realitatea TV
Provocarea de gheaţă continuă la Realitatea TV! Suntem în plină campanie de strângere de fonduri pentru bolnavii de scleroză din ţara noastră, în parteneriat cu Societatea de Scleroză Multiplă din România. Aproape 15 mii de euro au donat până acum oamenii de afaceri, iar în fiecare zi noi nume mari, fără apartenenţă politică, vin să răspundă provocării ICE BUCKET CHALLENGE ROMANIA. 

ACTUAL

Cristian Boureanu este primul politician care răspunde campaniei Realitatea TV
Elena Udrea, provocată de Boureanu, în campania ICE BUCKET CHALLENGE, susţinută de Realitatea TV
Campania ICE BUCKET CHALLENGE, susţinută în România de Realitatea TV, a luat startul. Realitatea TV, în parteneriat cu Asociaţia de Scleroză Multiplă din ţara noastră, încearca să-i ajute pe cei 500 de bolnavi aflaţi pe listele de aşteptare pentru tratament. Un demers unic în România: îi provocăm la un duş cu gheaţă pe oamenii de afaceri, pe directorii corporaţiilor, dar şi pe românii care vor să dea o mână de ajutor unor oameni imobilizaţi de această boală cumplită. 

ACTUAL


Campania Ice Bucket Challenge Alt tip
Provocarea lansată de REALITATEA TV, acceptată - vezi cine s-a alăturat campaniei!
Campania ICE BUCKET CHALLENGE, susţinută în România de Realitatea TV, a luat startul. Colegul nostru Claudiu Popa a provocat trei personalităţi, iar unul dintre cei nominalizaţi, Wargha Enayati, medic cardiolog, fondatorul retelei Regina Maria, s-a alăturat deja campaniei noastre. Cei care vor să se implice în campanie pot trimite filmări la adresa de mail provocareadegheata@realitatea.net. CONTURI ASOCIAŢIA DE SCLEROZĂ MULTIPLĂ DIN ROMÂNIA CONT EURO: RO74 BTRL EURCRT 02663 50501 CONT LEI: RO27 BTRL RONCRT 02663 50501

ACTUAL