Radu Florescu a răspuns provocării de gheață de la REALITATEA TV

Monday, 25 August 2014, 21:03, Sursă: REALITATEA.NET

Provocarea de gheaţă continuă la Realitatea TV. Am adus într-o formulă nouă în România campania de strângere de fonduri începută în Statele Unite ale Americii.

Adaugă părerea ta

Adunăm bani în ţara noastră pentru bolnavii români de scleroză multiplă! 500 dintre ei se află pe listele de aşteptare pentru tratament şi îi ajutăm să beneficieze de medicaţie, în parteneriat cu Societatea de Scleroză Multiplă din România!

CONTURI ASOCIAŢIA DE SCLEROZĂ MULTIPLĂ DIN ROMÂNIA 

CONT EURO: RO74BTRLEURCRT0266350501
CONT LEI: RO27BTRLRONCRT0266350501

Îi provocăm să doneze şi să facă un duş rece pe oamenii de afaceri şi pe toţi cei care vor să ajute! S-au strâns până acum în jur de 15 mii de euro! Dacă şi dvs. vreţi să vă alăturaţi campaniei Realitatea TV, ne puteţi trimite clipurile dumneavoastră pe adresa provocareadegheata@realitatea.net.

 

Zeci de oameni de afaceri, directori de corporaţii şi telespectatori Realitatea TV şi-au turnat câte o găleată cu gheaţă şi apă pe cap şi s-au alăturat astfel campaniei ICE BUCKET CHALLENGE, preluată din SUA! Încercăm astfel, în parteneriat cu Societatea de Scleroză Multiplă, să îi ajutăm financiar, prin donaţii, şi pe românii imobilizaţi la pat de această boală.

În România sunt aproape zece mii de oameni care suferă de scleroză multiplă. Datele oficiale arată că doar un sfert dintre ei beneficiaza de tratament.

În acest moment, 500 se află pe listele de aşteptare. Dacă şi dvs. vreţi să vă alăturaţi campaniei Realitatea TV ne puteţi trimite clipurile dumneavoastră pe adresa provocareadegheata@realitatea.net.

 

CONTURI ASOCIAŢIA DE SCLEROZĂ MULTIPLĂ DIN ROMÂNIA 

CONT EURO: RO74BTRLEURCRT0266350501
CONT LEI: RO27BTRLRONCRT0266350501
Alte articole din: Ultimele Stiri