Nume importante din diferite domenii au răspuns provocării de gheață de la REALITATEA TV

Thursday, 04 September 2014, 11:15, Sursă: REALITATEA TV

Provocarea de gheaţă continuă la Realitatea TV! S-au alăturat campaniei ICE BUCKET CHALLENGE ROMÂNIA nume importante din mediul de afaceri, sistemul medical, învăţământ sau administraţie publică.

Adaugă părerea ta

Bugetari sau angajaţi în mediul privat, românii au donat pentru aceeaşi cauză: bolnavii de scleroză multiplă din ţara noastră! Strângem bani pentru a-i ajuta pe cei 500 de pacienţi care se află pe listele de aşteptare pentru tratament şi îi ajutăm să beneficieze de medicaţie, în parteneriat cu Societatea de Scleroză Multiplă!

Cei care au inteles ca din joaca asta, cel mai important e sa i ajuti pe bolnavii care au nevoie de noi , au donat bani in campania IBCR chiar daca nu s-au intrecut in spontaneitate si dusuri cu apa rece si gheata.
Toti cei care vor sa ne ajute sa reusim sa asiguram tratamentul a cat mai multi din cei aproape 500 de bolnavi romani de scleroza multipla pot face donatii in cotinuare in conturile Societatii de scleroza multipla din romania.

Zeci de oameni de afaceri, directori de corporaţii şi telespectatori Realitatea TV şi-au turnat câte o găleată cu gheaţă şi apă pe cap şi s-au alăturat astfel campaniei ICE BUCKET CHALLENGE, preluată din SUA! Încercăm astfel, în parteneriat cu Societatea de Scleroză Multiplă, să îi ajutăm financiar, prin donaţii, şi pe românii imobilizaţi la pat de această boală.

În România sunt aproape zece mii de oameni care suferă de scleroză multiplă. Datele oficiale arată că doar un sfert dintre ei beneficiaza de tratament. În acest moment, 500 se află pe listele de aşteptare. Dacă şi dvs. vreţi să vă alăturaţi campaniei Realitatea TV ne puteţi trimite clipurile dumneavoastră pe adresa provocareadegheata@realitatea.net.

CONTURI ASOCIAŢIA DE SCLEROZĂ MULTIPLĂ DIN ROMÂNIA 


CONT EURO: RO74BTRLEURCRT0266350501
CONT LEI: RO27BTRLRONCRT0266350501