Ice Bucket Challenge Romania a ajuns în industria frumuseţii

Sunday, 07 September 2014, 20:55, Sursă: REALITATEA.NET

Provocarea de gheaţă continuă la Realitatea TV! Ice Bucket Challenge Romania a ajuns în industria frumuseţii. Unul dintre giganţii mondiali în producţia de cosmetice s-a alăturat campaniei şi a donat pentru bolnavii de scleroză multiplă din ţara noastră.

Adaugă părerea ta

Strângem bani pentru românii bolnavi de scleroză multiplă! 500 dintre ei se află pe listele de aşteptare pentru tratament şi îi ajutăm să beneficieze de medicaţie, în parteneriat cu Societatea de Scleroză Multiplă!

Zeci de oameni de afaceri, directori de corporaţii şi telespectatori Realitatea TV şi-au turnat câte o găleată cu gheaţă şi apă pe cap şi s-au alăturat astfel campaniei ICE BUCKET CHALLENGE, preluată din SUA!

Încercăm astfel, în parteneriat cu Societatea de Scleroză Multiplă, să îi ajutăm financiar, prin donaţii, şi pe românii imobilizaţi la pat de această boală. În România sunt aproape zece mii de oameni care suferă de scleroză multiplă. Datele oficiale arată că doar un sfert dintre ei beneficiaza de tratament.

În acest moment, 500 se află pe listele de aşteptare. Dacă şi dvs. vreţi să vă alăturaţi campaniei Realitatea TV ne puteţi trimite clipurile dumneavoastră pe adresa provocareadegheata@realitatea.net.

CONTURI ASOCIAŢIA DE SCLEROZĂ MULTIPLĂ DIN ROMÂNIA 


CONT EURO: RO74BTRLEURCRT0266350501
CONT LEI: RO27BTRLRONCRT0266350501