Articolele din categoria EUROPA:

Boris Johnson
”Omul fără rușine”. Discursul șocant al lui Boris Johnson stârnește rumoare
Premierul Boris Johnson s-a întors, miercuri, sfidător în Parlamentul britanic pe care a încercat fără succes să îl suspende, și i-a șocat pe deputații opoziției cu un discurs ”violent”. Apeogeul serii a fost atins în momentul în care Johnson a susținut că cel mai bun mod de o a onora pe deputata Jo Cox, ucisă de un extremist, ar fi acela de a duce Brexit-ul mai departe. Cox, politiciană laburistă, a fost însă o susținătoare a rămânerii în UE.
Rovana Plumb
Candidatura Rovanei Plumb pentru Comisia UE, respinsă în Parlamentul European. Ce urmează
Rovana Plumb a fost chemată la o audiere excepțională în Parlamentul European, după ce nu a reușit să convingă Comisia Juridică în privința corectitudinii declarației de avere. Audierea, care a avut loc joi, a fost un eșec: Comisia Juridică a decis să respingă candidatura lui Plumb pentru postul de comisar european pentru Transporturi. Cel mai probabil, România trebuie acum să facă o nouă nominalizare. 
Dezvăluiri. Cine era cu adevărat olandezul acuzat de uciderea fetiței din Dâmbovița
Dezvăluiri. Cine era cu adevărat olandezul acuzat de uciderea fetiței din Dâmbovița
Olandezul care ar fi ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții, era IT-ist și lucra pentru statul olandez. Acesta avea un copil dintr-o relație anterioară și în urmă cu mai mulți ani a participat la un show de televiziune unde și-a cerut iubita de atunci în căsătorie. Femeia a fost contacta de jurnaliștii olandezi, dar și de cei români, și a declarat că nu este surprinsă de faptele bărbatului. Mai mult, a confirmat că acesta a fost internat la psihiatrie și a fost condamnat în trecut pentru mai multe infracțiuni, printre care hărțuire și agresiune asupra unor femei.